[SIZE=4]Merhaba Değerli Forum Üyeleri,[/SIZE]
Oyun sektöründe edindiğim tecrübeler doğrultusunda bir E-BOOK çıkarmış bulunmaktayım.
Sadece 1 günlük yemek paranıza gerçekten gelir getirebileceğini düşündüğüm bilgileri sizlere anlatmak istedim.
Hatalarım olduysa affola Eğitim hakkında kısa bilgilendirme konunu altındadır.
Şimdiden teşekkür ederim.
[CENTER]
Pazar Yeri Geliri;
(sadece 1 mağaza için)
[/CENTER]
Web Sitesinden Gelen Aylık Gelir;
NOT: Kar marjı %500 olarak belirttim ortalama, fakat pazar yerlerinde satış yapıyorsanız rekabet payı bulunmaktadır. Kendi sitenizi açıp satış yaparsanız bu oran ı elde edebilirsiniz.
Fakat üzülmeyin. Sizlere nasıl pazar yerinde karlı satış yapıldığını da anlattım. Ayriyetten vergi yok yazdım. Pazar yerlerinde satış yapmanız için herhangi bir vergi levhanızın olmasına gerek yok. Ama tabi satış yapıyorsunuz bir para girişi olucak. Şirket açıp vergi vermeniz sizin faydanıza. Herkesin şirket açıcak durumu olmayabiliyor. Ufak tefek mevlalardan sorun çıkacağını hiç sanmıyorum.
Bu E-book'da her şey var ama yalan yok :D her şeyi olabildiğince şeffaf olarak buraya yazıyorum. Ne aldığınızı bilin en azından. E-book olabildiğince kısa sade ve öz bir şekilde yazılmıştır. Anlamadığınız yerleri bana çekinmeden sorabilirsiniz. Bizde insanız elbette hatalarımız olmuştur. Şimdiden affola.
İÇİNDEKİLER
- UCUZA OYUN HESABI NASIL TEDARİK EDİLİR?
- ÜCRETSİZ OYUN HESABI NASIL ALINIR?
- OYUN HESABI ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?
- KAR MARJI NASIL AYARLANIR?
- NERDE SATIŞ YAPABİLİRİZ ?
- MÜŞTERİYE VERDİĞİM HESABIN BİLGİLERİ DEĞİŞİRSE NE YAPMALIYIM ?
- ÜRÜN AÇIKLAMALARINI NASIL AYARLAMAM GEREKİYOR ?
- İNSTAGRAM OYUN SATIŞI İÇİN POST TASARIMI (800MB DEV HAZIR POST ARŞİVİ .PSD)
- İNSTAGRAM’ A NASIL REKLAM VERİLİR ?
- ÜCRETSİZ TANITIM NASIL YAPILIR ?
Eğitimi alan herkese Elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım.
Eğitim Fİyatı Açılışa özel sadece ilk 10 kişiye
24.99TL
İndirimli Fİyattan Yararlanan kişi sayısı
9/10
WHATSAPP İÇİN TIKLA
[SIZE=5]Referanslar[/SIZE]
[SPOILER]
Referans olarak bana da iletti. Sade ve öz bir anlatım olmuş. Teşekkür ederim. En kısa sürede ben de bu işe gireceğim :)
arkadaş sağolsun ref olarak kitabı iletti. bilmediğim yeni siteler ve birkaç bilmediğin bilgiyi öğrendim. teşekkürler.
E-Book satın alındı. İlgili bir arkadaş en kisa sürede inceleyeceğim.
Referans olarak aldığım kitabı gerçekten başarılı buldum fiyat performans ürün. Kitaptaki ipuçlarını bende kullanacağım bir rakip daha kazandınız hocam ��. İyi Satışlar
E-kitap satın alınmıştır. İlgili, samimi ve net açıklamalar bulunuyor.
[/SPOILER]