Güvenli
Yurtdışından getirdiğiniz cihazlarınıza 12 yıllık Gsm Ve Gsm Çözüm Sektöründeki tecrübemizle Tamamen yasal mevzuata uygun pasaport kayıt işlemi gerçekleştiriyoruz.

Hızlı İşlem Garantisi

Ödeme sonrası Tüm İşlemler Vergi Ödemesi Gerçekleştirilir Gerekli Evraklar Tarafınıza Gönderimi Saglanır. Tüm İşlemler Teamwiwer İle Minumum 10 Dakika İçerisinde Tamamlanır.

7x24 Müşteri Desteği
Tüm Soru ve sorunlarınız için Detaylı Bilgi İçin Pm Atabilirsiniz.
Whatsapp Destek
0538 418 7879
Genel Bilgilendirme ( S.S.S)

Anında İşlem
Pasaport kayıt işlemleri aynı gün içerisinde tamamlanma garantisinde olup, minumum 10 dakika maksimum 12 saat sürmektedir. Vergiler internet bankacılığı aracılığıyla tarafımızdan ödenmekte olup E-devlet aşamaları Vergi Ödemesi Sizin Adına Yapılmaktadır Sizin Edevletiniz İle

Belge Döküman Gönderimi
İşlemler tamamlandıktan sonra mail veya kargo aracılığıyla tarafınıza pasaport sahibinin bilgileri ve sizin imei numaranız ile ödenmiş vergi dekontuyla beraber E-devlet ekran görüntüleri gönderilmektedir.

Güvence Altında
Pasaport kayıt işlemleri E-devlet üzerinden yapılmakta olup anında onaylanmaktadır. E-devletten yapılan işlemlerin iptal edilemeyeceğinin doğruluğunu Bilgi Teknolojileri Kurumundan öğrenebilirsiniz. Geçici kayıt İlerki Zamanlarda Kayıtan Düşme vs. gibi durumlar değildir ve gibi sorunlar oluşmaz. Tamamen Yasal İşlemlerimiz tamamen yasal olup hiç bir illegal bir durum söz konusu kesinlikle değildir.

Fiyatlandırma
Sadece İmei Numarası Vermeniz Yeterlidir Gerekli İşlemler Edevlet Üzerinden Gerekli İşlemler Gerçekleştikten Sonra Kayıt Gerçekleşir
Gerekli Evraklar Dekont Ödeme Vergisi Size İletilir
BÜYÜK KAMPANYA FİYATLARI DÜŞÜRDÜk
Sadece 270TL
Toplam Herşey Dahil 270 TL
BİLGİLENDİRME : Kısa Süreli Olan Kampanyamız Sona Ermiştir .

Çalışma Saatleri
Pasaport kayıt işlemleri online ortamda yapıldığı için 7 gün 24 saat yapılabilmektedir. Dilediğiniz saatte ulaşım sağlayıp cihazınızı kayıt ettirebilirsiniz.