Merhaba Psycho hocam. İnsanlar hep kendini düşünüyor. Ben bu profili böyle bir sorun yaşayacağımi bildiğim için açtım daha önceden. Ve şimdi düzenliyorum. Banimi kalıcı yapmazsanız sevinirim. İleride bir gün iadesini yaparım jagu isimli arkadaşın. Valla onun dışında bir de, verdiğiniz karar kesinlikle hatalı bence. Kelek karpuz 🍉 sattım tamam da ama afedersiniz de müşteri de kör müydü ki, Almasaydi hesabı.. ya da karpuzu..
Bu konu aslında bu konuyu okuyan herkese bir hatıradir. İleride iade yapmadığım ve forumdan ban yediğim için çok pişman olacağımdan eminim.
Konu başlığına yanıtınızı bu konunun altına yazarsanız sevinirim Psycho hocam. Çünkü foruma üye olmayanlar ya da banlı olanlar şikayet konularını okuyamıyor. Ben konuyu yer işaretlerine ekleyecegim Google'da.
Bu arada ileride farklı bir forumdan satış yaparken müşterim bu hesabımı keşfederse kendisine şunu belirtmek istiyorum; forumdan ban yeme sebebimdeki linkteki konuyu okuyarak Kimin Hakli Kimin haksız olduğuna karar verebilirsiniz hocam. Ben yemin ederim yüzlerce ticaret yaptım olumlu şekilde. Sorunsuz şekilde. Ama yine berbat oldu her şey. Olsun, alıştım. Hiç kimse hayat kadar sert vuramazmis gerçekten ben bunu anladım.
Ben kötü biri değilim. İyi biri de değilim. Ben hiçbir şey değilim ya. İnsanlara, müşterilerime vs çok anlam yüklüyorum. Bundan dolayı insanların gözünde düştüm iyice. Utanıyorum vallahi billahi kendinden. Hem de iliklerime kadar ya. Doğduğum güne lanet ediyorum yaşamayı sevmediğim hayat yüzünden.
Neyse arkadaşlar ben dert dökmeye başladım, susmam şimdi ☺️ daha ne dertlerim var bilseniz..
Neyse Allah gönlünüze göre versin ☺️
Şu şarkıyı dinleyin, benden hatıra kalsın
https://youtu.be/7P1JpnHv2Rs