merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullandığım ve bir çok sitemde işe yarayan programımı siz *** ailesine kullanıma açıyorum.
programın detayları.
programımızda belirlediğiniz sitenizin linkini yolluyorsunuz. o link üzerinden belirleyeceğiniz. 10 anahtar kelimeye (isterseniz 5 yollayın %20 öncelik yapalım) %10 öncelik tanıyarak hit göndermeye başlayalım.
göndereceğiniz linkle beraber 5 adet anahtar kelimeye uygun sayfanızda içerik link yolluyorsunuz sayfa içinde gezinti sağlıyoruz böylece siteden çıkma oranını %30 %15 lere kadar indiriyoruz.
sitenize girilmesini istediğiniz kullanıcı sayısını belirtiyorsunuz 10.000 girişe kadar kullanıcı yolluyoruz ama tabiki tavsiye etmiyoruz çünki 3 günlük çalışma olarak işlem yapıyoruz ve 3 gün boyunca belirleyeceğiniz minimum sayıyı arttırarak sistemi düzenliyoruz otomatik günlük giriş oranları belirleyerek gün sounda belirlemiş olduğunuz kullanıcı sitenizi organik olarak ziyaret etmiş olacaktır.
hit gönderiminde mobil veya pc seçebiliyorsunuz isterseniz belirli bir oranda belirleyebilirsiniz
istediğiniz ülkeden hit geliri sağlayabilirsiniz 101 adet ülke sistemimizde eklidir.
Fiyat 3 günlük çalışma tek link için 30 tl dir
isterseniz sınırsız sayıda link açımı yaptırabilirsiniz.

3 veya daha fazlası link gönderiminde indirim uygulanır.
3 günden fazla hit gönderimi isteyenlere Fiyat indirimi yapılacaktır.


İşte anahtar kelimeler ile gönderilmiş olan ilişkili sayfalar



Ve İşte anahtar kelimeler







Tamamiyle Facebook tabanlı kullanıcı gelen sitede organik hit arttışı artmaktadır.



%70 mobil %20 desktop %10 tablet olarak ayarlandı



Hemen Çıkma Oranı Düşürme aşağıdaki resimde %85 den 1 saat içinde %57 e düşmüştür.


şuanda demo görüntüleri yayınlanan sitenin genel kullanıcı sayısı günlük 250 - 500 kişidir adsense hesabı dondurulup hit gönderimi yapılmaktadır. bu yüzden seçilen 10 link üzerinden toplamda 400 user olmak üzere link başına 40 user gönderimi ve her link için 10 anahtar kelime - 5 link ve sadece türkiye lokasyonu seçilmiştir.

gün boyu alınmış istatistikler değildir