Oto Aksesuarcı açacak veya internet üzerinden Oto aksesuar satışı yapan müşterilerimiz hiçbir özel koşul olmadan bayimiz olabilirler. 2 tip bayilik seçeneğimiz vardır.



1. Fiziksel mağaza ile oto aksesuar bayiliği



2. E ticaret, internet oto aksesuar bayiliği



Oto Aksesuar xml bayilik

Oto Aksesuar xml entegrasyonu

Oto Aksesuar tedarik entegrasyonları

Oto Aksesuar ürün liste desteği

Oto Aksesuar bayi sanal pos hizmeti

Oto Aksesuar bayi kargo hizmeti



Bayilik Şartları

Oto Aksesuar Bayisi olmak isteyen herkes bayimiz olabilir. Bunun için herhangi bir sınırlama yoktur. İster internet üzerinden satış yapın. İsterseniz mağaza açın. İster kurumsal firma olun. İsterseniz bireysel satıcı olun. Hiç fark etmez.


otoaksesuartoptanci.com Bayisi olabilmek için sadece yeni üye kaydınızı tamamlayıp, bizleri aramanız yeterli.Bizler ilk telefon görüşmemizde sizleri bayi olarak tanımlayacağız ve bundan sonra sitemizdeki 10.000 i aşkın ürünü bayi fiyatlarıyla görüp rahatça alışveriş yapabileceksiniz.

Kurumsal olarak kayıt olmak isyeten müşterilerimizin ve firma bilgilerini sisteme eksiksiz girmesi gerekmektedir

Bayiliğiniz tanımlanabilmesi için 0216 481 90 24 - 0537 976 38 16 dan bizi aramanız yeterli.



Bayilik Avantajları



OTO AKSESUARI SATIŞI

otoaksesuartoptanci.com, Toptan Oto Aksesuarı'nda internette bir ilki gerçekleştirmiş durumda. Şu an B2B dediğimiz sistemle online olarak Bayilerimiz alışveriş yapabilecek. Sistemimizde Bayilerimiz sıfır stok maaliyeti ile risksiz bir ticaret ile satışlarını yapabilecekler.



TOPTAN OTO AKSESUARI SATIŞINDA MÜTHİŞ ÖDEME KOLAYLIKLARI



a. TOPTAN OTO AKSESUARI SATIŞINDA Kredi Kartı ile Ödeme

Toptan Oto Aksesuarı alan bayiilerimiz kredi kartı ile taksitle ödeme yapabilecekler. Böyle bir ödeme kolaylığı Bayilerimizin satış potansiyelini artıracak ve kriz döneminde rahat bir nefes almalarını sağlayacaktır.



b. TOPTAN OTO AKSESUARI SATIŞINDA Güvenli Ödeme



c. TOPTAN OTO AKSESUARI SATIŞINDA Banka Havalesi ile Ödeme



Klasik ticaretin vazgeçilmezler ödeme şekli banka havalesidir. İsterseniz Banka Hesaplarımıza da ödeme yapabilirsiniz.

STOK TAKİBİ

Stok takibi yapmak ise hiç bu kadar kolay olmadı. Bir ürünün elimizde olup olmadığını sormak için bizi aramanıza hiç gerek yok. Direk sitemizin adresini yazarak ürünün elimizde olup olmadığını görebileceksiniz. Ayrıca elimizde olmayan ürün ne zaman gelir diye de aramanıza gerek yok. Olmayan ürünlerde Haber Ver butonuna basarak uyarı gelmesini isteyin yeter. Ürün stoklarımıza girdiği zaman vermiş olduğunu e-posta adresine bilgilendirme gelecektir



Neden Oto Aksesuarı Satmalıyım?



İş kurmak istediğinizi veya varolan işinizi geliştirmek istediğinizi biliyoruz. Bir çok firma veya kişi para kazanmak için bir çok sektörde çalışmayı deniyor. Oto Aksesuarı sektörü de Türkiye Piyasasında en çok kazandıran sektörler arasında. %100 ve üzeri kâr marjı yapabileceğiniz pek bir sektör bulunmuyor. Ayrıca bir çok ürün 40-50 TL'nin altına satıldığından kredi kartına ihtiyaç bırakmayan ve nakit paranın döndüğü bir sektör halinde. Bir bilgisayar sektörüne baktığınızda sıradan bir ürün 500 TL iken kâr marjı %10 civarındadır.



Oto Aksesuarı Sektörü ile ciddi gelirler sağlayabilirsiniz. Yüksek kar marjı ve az sermaye ile iş yapılabilmesi özelliği ile kesinlikle Oto Aksesuarı Satışını denemelisiniz.



İnternet Bayiliği



İnternet Bayiliği (Dropshipping)

otoaksesuartoptanci.com olarak İnternet Bayiliğine oldukça önem vermekteyiz. Evinizde oturduğunuz yerden veya herhangi bir sektörde hizmet veren şirketinizde aynı zamanda bu işi yaparak para kazanmak istiyorsanız otoaksesuartoptanci.com internet bayiliğini almak isteyebilirsiniz.

E-Bay, Gittigidiyor, Sahibinden gibi siteler üzerinden sitemizdeki ürünleri satabilirsiniz. Sattığınız ürünleri müşterilerinize sizin yerinize biz göndermekteyiz. Siz ürünü görmeden satış başına aldığınız kârlar ile ciddi gelirler edinin.

İnternet Bayiliği talepleri çok aşırı olduğundan sadece ciddi kişiler ile çalışmak istiyoruz. Bu sebeple internet bayiliği için bazı şartlarımız var.

Biz ürünlerimizi her yerde görmek istemiyoruz. Bu iş için tecrübeli ciddi çözüm ortakları ile çalışmak istiyoruz.

İnternet üzerinde E-ticaret Bayiliği için 0 216 481 90 24 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz