Son Stok | Aylık 2 Bin TL Kazandırtan E-Kitap | Sadece 1 Kişiye |
33 Mesajlar | 7.445 Okunma |
Merhaba arkadaşlar ayda 2.000 kazandığım sistemi bir e-kitap haline getirip, sadece 3 kişiye satma kararı aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim, o kadar para kazanıyorsun niye 3 kişiye satma derdindesin diyenler olacak, yakın zamanda bir ödemem var. Onu halletmem gerek. NOT : 2 kişiye satıldı , son kişi.
Şimdi gelelim kitap detaylarına. Kitapta başlangıç olarak yapacağımız işlemleri özet geçip bir makale şeklinde yazdım. Ardından tüm adımları detaylı bir şekilde yazarak listeledim. Yazılı anlatımdan oluşan kitabımız toplamda 6 sayfadır. Kısa ve öz anlatımlar yapılmıştır.
Ancak sadece kitaba bağlı değil, online olduğumuz her vakit ilk 3 ay boyunca skype üzerinden canlı destek verilecektir.
Sektörden ufakça bahsetmek gerekirse, illegal bir durum söz konusu kesinlikle değildir. Mantıken şu şekildedir. İlk bir site açacaksınız. Bunla ilgili ne sitesi olacağından domainine detaylar kitapta yazıyor. Her gün 30-45 dakikanızı ayırarak bilginizi siteden paylaşacaksınız. Bu bilgilerden faydalanmak isteyen ziyaretçiler sitenize girecek. Tabi bunlar içinde ipucular verdik kitapta. 1 ay sonunda minimum 500-1000 tekil hitiniz olacaktır. Her gün bu şekilde paylaşım yapacaksınız. Ve 1 ay sonunda vereceğimiz listedeki firmalara reklam mailleri atarak (reklam maili şablonumuzda kitapta var) teklifler vermelerini bekleyeceğiz. Burada şans devreye giriyor. Şansınız yaver giderse 15 firma teklif verir, gitmezse 3-5. Ancak firma başı 400-500 TL para alacağımız için aylık olarak 3-5 tanesi bile gayet iyi getiri sağlamaktadır. İlk ayından az firmalar teklif verir ancak sonradan bu kazanç katlanacaktır. Özetimiz bu şekilde arkadaşlar :)
Kitapta tüm bu adımlar madde madde anlatıldı. Anlatılmayı es geçtiğimiz veya da anlamadığınız tüm konularda skype üzerinden destek verilecektir.
E-Kitap Fiyatı: 250 TL / SON STOK DAHA SATILMAYACAK
KAZANÇ KANITI 1 HAFTADA