Telefon oldukça ince ve zarif. Ön Kamera 16 Mp ve Arka kemara 16 Mp. 64 GB Depolama Alanı, 6 GB RAM, 4000 mAh, Çift Hat. Hiç tamirat görmedi. Kılıfsız kullanılmadı. Her şeyi ilk günkü gibi çalışır durumda. Kılıfın içinde kalan kenar kısımlarında iğne ucu kadar boya gitmeleri mevcut. Onlarda kılıfla kullanıldığında zaten gözükmüyor. Kullanması keyifli ve kolay. Sesinde falan en ufak sorun yok. Şarjı gün boyu sürekli internette vs dolaşır, video izlerseniz 1 gün, normal kullanımda 3-4 gün gidiyor. Hepsiburada'dan almıştım. Alt satıcısı değil, direk kendi deposundan. Kutusu duruyor. Çalışır temiz şarj aletiyle birlikte göndericem. Son olarak görüntü kalitesini görmeniz açısından video çekip yükledim bakabilirsiniz. Düşündüğüm fiyat 1.600 tl + kargo alıcıya ait.




Video linki, Youtube sanırım 480p olarak yüklemeye izin veriyor, ciddi alıcılara wp den videoyu tam kalitede atabilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=EK2XL4z23f0


Belki bilmeyenler olabilir videoda görülen ekran tazeleme dalgası sizi yanıltmasın telefondan telefona çekimde gözüken normal bir durum. Çıplak gözle gözükmeyen her telefonda olan bir durum, arıza vs değil yani :)