Merhaba arkadaşlar,
Hepinize iyi çalışmalar dilerim.
Biriken borçlarım ve yaklaşan cihaz taksitlerim için kendi PS4 Slim 1TB, TP-Link Archer Vr300 modemimi ve MacBook'u satmak mecburiyetindeyim. Bu cihazlarda kesinlikle hiçbir problem bulunmamaktadır. Modem ve PS4'ün garantileri devam ediyor. MacBook'un bitti. Ürün tanıtımları aşağıda olduğu gibidir.



PS4 Slim 1TB // FORUM DIŞI SATILMIŞTIR.


Ürün tertemiz yaklaşık 15 günlük cihaz.Ürün rengi Jet Black, Model Numarası: CUH-2215B, Ürün 1TB'lık modeldir. Herhangi bir çiziği, darbesi yoktur. Açıldı, 1-2 oyun testi yaptım. Kutusuna koydum. 1 tane kol ile birlikte verilecektir. Amazon'dan alındığı gibi durduğu için sadece kutusunun resmini koyuyorum.





Fiyat: 1750





Tp-Link Archer VR300 1200 Dual Bant Gigabit VDSL Modem



Ürünü 6-7 ay önce farklı bir servis sağlayıcısına geçtiğim için almıştım. Vatan Bilgisayardan alınmıştır. Benim aldığım zaman piyasaya yeni çıkmıştı. Tam bir fiyat-performans canavarı. En beğendiğim özelliği sürekli iyileştirme güncelleştirmesi alması. Arayüzü şık ve basit kullanışlı. Arayüzde birçok özelleştirme şansı da sunuyor.
Aşağıda bir teknoloji kanalının incelediği videoyu bırakıyorum. En uygun fiyat 400 lira civarında. Garantisi, faturası ve kutusu duruyor.
*Dipnot düşmek istiyorum; Tp-Link'in servis olayına hayranım. Çok ciddi anlamda kullanıcı hatası olan bir ürün olmadığı sürece, garantiden dönen ürün sıfır ürün oluyor.



Ürün resimleri




Fiyat: 325




MacBook Air (Early 2014) // FORUM DIŞI SATILMIŞTIR.


Cihazı Almanya'ya gittiğim zaman almıştım. Daha önceden ufak tefek video renderi yapıyordum. Fakat şimdi artık diğer bilgisayarımdan halledebiliyorum. Ufak tefek editörlük işleri yapıldı. Zaten pil devrinden anlaşılır pek kullanılmadığı. 2 sıkıntısı bulunmakta bu cihazın. Birincisi almanca klavye, diğeri ise neredeyse görülmeyen ufak tefek çizikleri. Şarjı güzel gidiyor. 2 saatlik filmi rahat bir şekilde izleyebiliyordum.



Ürün özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.
Özelleştirmeler;
128 GB PCIe tabanlı flash depolama
3 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip 1.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 (2.7 GHz'e kadar Turbo Boost)
4 GB 1600 MHz LPDDR3 dahili bellek
Pil devri: 202'dir.







2-3 parça çizik





Fiyat: 2700




Ürünler şimdilik bu kadar. Satmayı düşündüklerim var. Bunlar satılırsa gerek kalmayacak gibi. Ürünlerde makul derecede indirim/pazarlık olur. Öldürmemek kaydıyla. Orada şu kadar, şu daha ucuz, abicim kusura bakmayın gidin oradan alın o halde. Kargo PS4 ve modem'de size aittir. MacBook'ta bana aittir. Adana, Isparta ve Kahramanmaraş illerinde elden teslim sağlanır. MacBook'u takas etme düşüncem de bulunmakta.(Hızlı likidite sağlayacak cihazlarla) Bu cihazlar aynı zamanda sahibinden, letgo ve diğer webmaster forumlarında satıştadır.

Aklınıza takılan bir şey varsa ister yorum bırakın, isterseniz özelden mesaj atın. Mutlaka dönüş sağlanır. Şimdiden alıcısına hayırlı uğurlu olsun.