Bir TUVALİN ya da Bir REKLAM PANOSUNUN




[CENTER]Sizinle Konuştuğunu Düşünün!

https://www.youtube.com/embed/H6ahKh-9IDs
https://www.youtube.com/embed/6jgZsfkjMbo
https://www.youtube.com/embed/FQ2yUR5_fSM

Yeni nesil hoparlör teknolojisi. Hoparlör kavramında köklü değişiklere yol açan bu teknoloji ile tüm sesler artık çok daha kişiye özel!






Etkileyicilik






winpoint® Kişisel Ses Sistemi, sesi sadece istenilen hedefe, dar bir açıda gönderebilen “Yeni Nesil” bir hoparlör teknolojisidir.
Standart hoparlörler sesi oldukça geniş bir açıyla bulundukları ortama yayarken, winpoint® bunun tam aksine sesi dar bir sütün boyunca işaretlenen hedefe göndermektedir. winpoint®’ ten yayılan ses dalgası havada dar bir koridor oluşturarak ilerler ve bu ses bilgisi etrafa yayılmadan hedefe ulaşır. Böylece gürültü kirliliği yaratmadan hedefinizi kalabalıklar arasında izole edebilir, sesin etkisi altına alabilirsiniz.


[CENTER]




[/CENTER]
Gürültüsüz Ortam






winpoint® Kişisel Ses Sistemi, farklı ses girişleri ile kullanıcıya geniş bir ses dosyası oynatma seçeneği sunmaktadır. USB Bellek ve MicroSD Kart girişleri ile çok sayıda mp3 ve WAV formatındaki ses dosyasını kolayca oynatabilirsiniz.
Dilerseniz Bluetooth ile akıllı telefon, tablet ve bilgisayarınızdaki ses içeriklerinizi kablosuz olarak aktarabilirsiniz. Aux girişi ile tüm ses kaynaklarından özelleştirdiğiniz ses içeriklerinizi oynatabilirsiniz.




[CENTER]








[/CENTER]
Teknoloji Devrimi






winpoint® Kişisel Ses Sistemi, günlük hayatın birçok alanında gürültü kirliliği yaratmadan müzik dinleme, tanıtım, reklam, duyuru, anons ve ikaz yapma gibi konularda kişiye özel etkileyici ses içerikleri sunmak amacıyla tasarlanmıştır.


Günlük hayatın birçok alanlarında rahatlıkla kullanılabileceği gibi uygulama alanlarının sınırı hayal gücünüzle sınırlıdır.




[CENTER]





https://www.youtube.com/embed/E1fhAbgooiA[/CENTER]




[SIZE=4][SIZE=5]İletişim[/SIZE][/SIZE]




ADRES:
Ağaç işleri Kooperatifi, 1358. Sokak No: 17
İvedik OSB, 06370 Yenimahalle, Ankara


TELEFON:
0(312) 394 64 01


FAX:
0(312) 394 64 06


E-POSTA:
info@gemtasonic.com

http://gemtasonic.com[/CENTER]