lostyazilim
tr.link

Wordpress Woocommerce Sipariş formu eklentisi yazdırılacak

2 Mesajlar 881 Okunma
acebozum
tr.link

CokAsi CokAsi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 41 / 41
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar Wordpress üzerinden woocommerce eklentisi ile bir ürün galeri sitemiz var. Bu sitede aşağıdaki resimde göründüğü gibi her ürünün fiyat bölümündeki alanda görünen bir iletişim, arama ve whatsapp'dan yazma butonlarının olduğu eklentiye ihtiyacım var. Bununla ilgili arkadaşlardan fiyat teklifi bekliyorum.

Ödemenin %30u peşin, kalanı iş bitiminde (enpara)

Ben butonları kabataslak bu ebatlarda yaptım ama daha simetrik ve şirin görünen butonlar olabilir.

Eklentide İstenilen Özellikler:
Butonlar hem woocommerce ürün kategorisinde görünen ürünlerin hemen altına görünecek, hem de ürün detayına girildiğinde fiyat bölümünün altında görünecek. Eklenti fiyat eklemediğim ürünlerde 0 TL görünen kısmı kaldıracak, ama fiyat yazdığım ürünlerde ise fiyat kısmının hemen altında duracak. Ayrıca sepete ekle butonunu kaldıracak.

- Teklif iste butonu: Bu buton Contact Form 7 eklentisini kullanıyorum, burada oluşturduğum iletişim formunu bir popup pencerede açacak ve popup engelleyiciye takılmadan gerekirse sayfa içinde olacak şekilde açılan popuptan çekecek. Hangi ürünün teklif iste butonuna basılırsa o ürünün linkinin ve başlığını form içerisine ilave edip teklif mailinde eposta olarak gönderecek. Teklif formunda ben isim, eposta, telefon, konu ve mesajınız kısımlarını ekledim. Ona göre çok büyük olmayan, mobilde de dengeli görünen küçük görünecek bir css düzenlemesi yapılmalı.
- Ara butonu: Ben eklentinin yönetim paneline hangi numarayı girersem, o butona basıldığında cep telefonundan arayanlara otomatik olarak arama yapmalarını sağlayacak. Ama bu buton masaüstü görünümde görünmeyecek sadece cep telefonu kısmında görünecek.
- Whatsapp ile sorun butonu: Bu buton masaüstü ve cep telefonu versiyonları ile uyumlu çalışacak, yani masaüstünde bu butona basanlara web.whatsapp.com u açıp oradan belirtilen numaramızla iletişime geçilmesi sağlanacak, mobil görünümde ise direk uygulamasından açacak. Ve hangi üründen yada sayfadan bize yazıyorsa o ürünün başlığını ve ürün sayfa linkini mesajın içine otomatik alacak. Bizde bize yazarken hangi üründen bahsettiğini bileceğiz.
- Buton renkleri: Eklentinin yönetim panelinde buton renkleri için için renk girme kutusu olacak ve başındaki ikonları hem benim yükleyeceğim resimden çekebilecek hem de https://fontawesome.com/v4.7.0/icons/ sitesindeki ikon paketinden gireceğim kod ile çekebilecek şekilde olacak.

Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
elektronikssl
webimgo

CokAsi CokAsi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 41 / 41
  • Ticaret 4, (%100)
son anlaştığımı düşündüğüm kişi yazılımcı değilmiş, başka yerden beleş eklenti bulup uydururum kafasında biri olduğu için işi teslim edemedi.

Bu eklenti için ilan tekrar açıktır.

Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al