Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi son yılın trend para kazanma yöntemi; ''Youtube''. Eğer sizde bu alanda kendi paranızı kazanmak istiyorsanız aşağıda yer alan hizmete göz atabilirsiniz.


  • Tarafımca size kanal önerisi verilir. Kanal, izlenmeyen veya işe yaramayan bir kategori de değildir. Kategori sınırı yoktur.


  • Verilecek olan kanallar, Türkçe içerikli kanallar değildir. Genel olarak Almanya, İngiltere, Fransa vs. bu gibi ülkelerin içeriklerini barındıran kategoriler verilir. Haliyle böyle olunca TR'deki gibi düşük TBM oranlarına sahip olmuyorsunuz.


  • Şunu da söylemeliyim; 'Şuanda Türk Adsense hesaplarıyla Youtube ödemelerini alabilmek gerçekten büyük bir marifet.' Fakat ben size bunun yerine daha garanti bir şekilde parayı TL olarak değil Euro, Dolar olarak alabilmenizi sağlayabilecek küçük bir bilgi vereceğim.


  • Videoları nasıl daha hızlı yükleyebileceğiniz, kanal ayarlarının nasıl olması gerektiği vs. bu bilgilerin tümü verilir. Aşağıda alınmış olan ödemeleri görebilirsiniz.

    Verilecek olan bilgileri PDF üzerine yazmaktansa müşterilerime direk olarak anlatmayı tercih ettim. Youtube konusunda bütün konularda elimden geldiğince bilgi alabilirsiniz satış için.

    Son olarak; ''Sizin herhangi bir video editlemenize bir şey yapmanıza gerek yoktur. Verilecek olan kanaldan videolara bakarak kendi kanalınıza yükleyeceksiniz. Vereceğim kategoriler de %90 herhangi bir telif vs. olayı yoktur.


Detaylı olarak öğrenmek istediğiniz şeyi özel mesaj yolu sorarak bilgi edinebilirsiniz.
Eğer satın almak isterseniz fiyat: 200TL'dir.
SINIRLI SAYIDA SATIŞTIR.