Selamlar,
Yurtdışı ve yurtiçi firmalara tam zamanlı VPN ve Proxy danışmanlığı veren bir Sunucu/Sistem/Ağ Yöneticisi olarak forumdaki değerli üyelerimizin kendi sanal güvenliklerini sağlayabilmelerini ve bundan para kazanabilmesini istiyorum. Aşağıda bahsettiğim konularda A'dan Z'ye tam teşekküllü ve eğitim sonrası destek verecek şekilde eğitim vermek istiyorum. Sadece bir kişiye bu eğitimi vereceğim ve eğitimi bittikten sonra kendi başına satış yapabilecek, hatalarını giderebilecek.
Bu hizmeti aldığınızda kendi firmanızı kurup, ister gizlilik için VPN ister Elite Proxy kurabileceksiniz, 1 ay ise birlikte hata giderme ve pratik yapma imkanı sunacağım.
Şu an halihazırda Silikon Vadisine proje sunmaya hazırlanan bir firmaya tam zamanlı yardım ediyorum, belirttiğim programlarda benim kadar yetkin olabilme imkanı sunuyorum.
Eğitim İçindekiler:
OpenVPN, Wireguard, Softether, Shadowsocks ve diğer VPN yazılımları(1 adet daha seçebilirsiniz) A-Z kurulum
3Proxy, Squid, Dante ve diğer Proxy yazılımları(1 adet daha seçebilirsiniz) A-Z kurulum
Özel DNS sunucusu kurulumu A-Z Eğitim
Günlüksüz Hizmet Verme, Anonimlik ve İçerik Filtreleme A-Z Eğitim
Hata sonrası yapılacaklar A-Z Eğitim
İleri Seviye Sansür Aşma Teknikleri A-Z Eğitim (Hazır ve küçük bir makale ciddi alıcılara iletilecektir, sadece örnek teşkil etmesi açısından)
Sanal Gizlilik, Güvenlik ve Yapılabilecek Etütler Hakkında A-Z Eğitim
1 Ay Boyunca Birlikte Hata Giderme ve Pratik Yapma İmkanı
Eğitim kıymetli ve sadece 1(bir) kişiye vereceğim bir eğitim olacak, ister beraber ister uzaktan olabilir ama video düşünmüyorum. İstediğim ücret 20.000TL, 1 ay birlikte hata giderme ve pratik yapma imkanı da dahildir.
Ciddi alıcılara örnek sunucular sunabilirim, zaman sorunum olduğundan ciddi alıcıların iletişime geçmesi beni mutlu eder.
Teşekkürler.