106010-63711a23351f1.jpg
Hem lezzetli hem sağlıklı beslenmek isteyenlere, Air Pro Cook. Sağlıklı kızartmalar, ev yoğurdu, sebze-meyve kurutma, fırın ve ızgara lezzetlerinin yanı sıra közleme de yapabilen Karaca Air Pro Cook, tüm lezzetleri Less Fat Technology ile sadece bir kaşık yağ kullanarak hazırlar.

Her aşamada sizi sesli olarak bilgilendirir. Air Pro Cook, 4 litre geniş hacmiyle tabak tabak lezzetleri sizinle buluşturur. Circulation Air Tech’in yukarıdan aşağıya hareket eden sıcak hava akımı teknolojisi ile yemeğinizin her noktasını eşit kıvamda pişirir. Yemeklerinizi yeniden ısıtmak istediğinizdeyse ısıtma özelliğini kullanabilirsiniz.

Bulaşık makinesinde yıkanmasını sağlayan Easy Wash Tech ile enerjinizi temizliğe değil, yepyeni tarifler keşfetmeye ayırabilirsiniz. 

Ürün Hacmi: 4 Litre

Ürün Ölçüsü: 37x28x34 cm

Güç: 1550 Watt

2 yıl garantilidir.

Tam 6 Pişirme Fonksiyonuyla 
Yüzlerce Tarifte #LezzetinizeSağlık 
Sağlıklı kızartmalardan köz tadında lezzetlere, Fırın/ Izgara tariflerinden ev yoğurduna, ısıtmadan sebze ve meyve kurutmaya kadar uzanan hazır programlarıyla Karaca Air Pro Cook Köz ile her tarifinizin lezzetine sağlık katabilirsiniz. 

Air Fry
Sadece 1 kaşık yağ ve tek tuşla; anne tavasından çıkmış gibi sağlıklı patates kızartmaları, dışı çıtır çıtır içi sulu sulu tavuk kızartmaları ve nefis sebze kızartmaları hazırlayabilirsiniz.

Közleme 
Sebzelerinizi Karaca Air Pro Cook Köz ile sadece 1 kaşık yağ kullanarak nefis Hünkar Beğendi, Ali Nazik ve daha birçok yemeği hazırlayabilir; közleyerek yapılan tüm mezeleri de sadece bir tuşa basarak hazır edebilirsiniz. 

Fırın/Izgara 
Her yeri eşit kıvamda pişmiş mangal tadında lokum gibi etler ya da fırın lezzetinde puf puf kabaran kek, börek, ekmekler! Karaca Air Pro Cook Köz ile hepsini hazırlayabilirsiniz. 

Ev Yoğurdu
Taş gibi ev yoğurdu mayalamak Karaca Air Pro Cook Köz ile çok rahat. 
Dünyanın ilk ve tek ev yoğurdu yapan airfryer’ı; Karaca Air Pro Cook Köz ile yoğurdunuzu rahatça hazırlayabilirsiniz.

Sebze ve Meyve Kurutma
Karaca Air Pro Cook Köz’ün Sebze/Meyve Kurutma fonksiyonu sayesinde mevsiminde aldığınız lezzetleri sağlıklı bir şekilde uzun süre depolayabilir, nane ve kekik gibi baharatlarınızı kurutabilirsiniz.

Isıtma 
Yemeklerinizi yeniden ısıtmak istediğinizde Karaca Air Pro Cook Köz’ün Isıtma tuşuna basarak yemeğin ilk günkü lezzetine ulaşabilirsiniz.

Üstelik tüm bunları sıcaklık ve zaman ayarı tuşları yardımıyla kişiselleştirerek, imza tarifinizi yaratabilirsiniz. 

#LezzetinizeSağlık Katan Teknolojiler
Circulation Air Tech
Circulation Air Tech, hazne içerisinde sıcak hava sirkülasyonu sağlayan benzersiz bir teknolojidir. Sıcak havayı haznenin içerisine eşit dağıtan bu teknolojiyle tüm yemeklerinizin her yerini eşit pişirebilirsiniz.

Less Fat Technology
Less Fat Technology ile anne tavasından çıkmış gibi kıtır kıtır patatesleri, dışı çıtır çıtır içi sulu sulu tavukları ve tadına doyulmaz sebze kızartmalarını sadece 1 kaşık yağ kullanarak sağlıkla hazırlayabilirsiniz. 

Easy Wash Tech
Karaca Air Pro Cook Köz’ü temizlemek de çok kolay! Hem çıkarılabilir haznenizi hem de hazne içerisinde biriken yağların kolayca temizlenmesini sağlayan pişirme ızgarasını bulaşık makinesinde rahatça yıkayabilirsiniz.
Pişirme ızgarası; Pişirme haznesindeki malzemeleri yükselterek havanın malzemelerin altında ve çevresinde dolaşabilmesini sağlar, bu sayede yemeğinizin her yeri eşit sıcaklıkta pişer. 


Smart Sensor
Karaca Air Pro Cook Köz, pişirmeye başladığınızda akıllı sensörleri sayesinde haznenin doğru yerleştirilmediğini algılayabilir. Herhangi bir aksilik yaşanmaması için pişirmeyi 10 dakikaya kadar durdurur. Hazneyi doğru yerleştirdiğinizde ise pişirme işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

#LezzetinizeSağlık Katan Ekstra Özellikler
4 Litre Geniş Hazne
Karaca Air Pro Cook Köz ile tezgahta çok yer kaplamamasına rağmen sunduğu 4 litre geniş hacimle herkese yetecek yemekler hazırlayabilirsiniz.

Fırına Göre %74 Enerji Tasarrufu
Karaca Air Pro Cook Köz ile yemeklerinizi fırına göre %74 daha az enerjiyle ve daha kısa sürede hazırlayabilirsiniz.
*Kullanılan fonksiyona ve karşılaştırma yapılan fırına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Kokusuz ve Dumansız Pişirme
Karaca Air Pro Cook Köz, kokuyu hapseder ve duman oluşumunu engeller. Onunla yemeklerinizin kokusu üstünüzde değil, tabaklarınızda kalır. 

Friendly Screen 
Kullanıcı dostu ve anlaşılabilir ekranıyla yemeklerinizi kolayca hazırlayabilirsiniz. Üstelik zamanlayıcı, ısıtma derecesi ayarlarınızı rahatça kişiselleştirebilir imza lezzetlerinizi kolayca hazırlayabilirsiniz. 

Ayarlanabilen Pişirme Süresi 
60°'den 210°'ye kadar çıkabilen sıcaklığı ve 1 dakikadan 12 saate kadar ayarlanabilen pişirme süresiyle tariflerinizi kolayca hazırlayabilirsiniz. 

1550w Pişirme gücü
Karaca Air Pro Cook Köz tam 1550w pişirme gücüne sahiptir. Bu güç sayesinde hazne içerisindeki ısının artışını sağlayıp pişirme süresini kısaltır.

 

ÖNEMLİ: Sesli komut ve sulu yemek tenceresi yoktur.!

 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer Black Gold (Sipariş ve ürün bilgileri için Buraya Tıkla)