Merhaba Dostlar.

2 yıl kadar önce 17 adet sitem mevcuttu ve kendi çapımda elimden geldiğince SEO çalışmaları yapıyordum. Google sıralama kriterlerindeki değişimler neticesinde site yorum hizmetine ihtiyaç duymaya başladım. O dönem yorum hizmetleri fahiş fiyatlarla yapılıyordu. Bir müddet yardım aldıktan sonra kendi yorum sitemi kurmaya karar verdim. 16 aydan daha önce görev yap para kazan sitesi yoksa sanırım Türkiye'de ilk ben kurdum diyebilirim. Asp net yazılım diline hakim olduğum için halen kod yapısı sadece bende mevcuttur ve örneği yoktur. Kendim için kurduğum bu site daha sonra bir iş alanına dönüştü ve karınca kararınca bugüne kadar devam ettim. Çok şükür kimseyi hizmetten memnun kalmadan göndermedim. Artık yaş ilerledi, çocuk büyüdü vs. kendime yavaş yavaş daha fazla zaman ayırmaya ihtiyaç duymaya başladım. Başladığım işlerde genelde kişisel tatmin açısından bir hedef koyuyorum ve başarma hissini yaşadığım zaman ara veriyorum. Bu kapsamda da yorum hizmetlerinde kendime 500bin hedefi koydum. Allah nasip ederse bittiğinde artık bu işe ara vermeyi düşünüyorum.

Bu limit dolana kadar yorum hizmetlerindeki fiyatları taban fiyata sabitledim. Dilediğiniz zaman aşağıdaki fiyatlardan hizmet verebilirim. Yeni konu açmayacağım ve tek bu konu üzerinden çalışmalarımı sürdüreceğim. Umarım bir faydamız dokunur.

Teslim Edilen Yorum Sayısı : 684



Genel Özellikler

* Sitemde kullanıcının her girişinde ip alınır ve çakışma varsa ip banlanır. Bu yüzden tüm hizmetler farklı ip üzerinden yapılmaktadır. Kesin böyledir demek internet ortamında mümkün değildir ancak ben aldığım önlemi ilettim sizlere. Adam kuruş için uğraşmıştır sistemi kandırmayı başarmıştır bir garanti veremem.
* Siteye girişte mail ve cep numarası bilgileri alınmaktadır. Görevler kurulan whatsapp grubu üzerinden de yönetildiğinden gerçek kişiler olduğunun garantisini bu şekilde verebilirim.
* Tüm hizmetlerde %5-10 fazladan yorum hediye olarak veriyorum. Çünkü istediğiniz kadar sınırlar koyun, kurallar koyun yine de arada istenmeyen kısa yorumlar, alakasız yorumlar veya silinen yorumlar oluyor.

Fiyatlar

* SMS doğrulama, mail doğrulama gibi kayıt zorunlulukları olmayan site veya ürün yorumları için adet fiyatı 50kuruştur
* Yukarıda bahsedilenin dışındaki site yorumları için adet fiyatı 70kuruştur
* Ücretsiz Android uygulama indirme yıldız ve yorum hizmeti 50kuruştur
* Bunların dışındaki yorum hizmetleri için görevin zorluğuna göre yine taban fiyattan özel fiyat verilir
* Google Haritalar yorumu verilmemektedir.

NOT : İllegal, yorum sonucunda başkalarını maddi manevi zarara sokacak görevler kabul edilememektedir.

Adet ve Süre

* Acil (3 gün içerisinde teslim) işleriniz için maksimum adet 100dür.
* Süreye bağlı olarak (Örneğin 30 gün) maksimum adet 300dür.
* Minimum sipariş yoktur. 1 adet bile verilebilir.

Yorumların Kalitesi

* Yorumlarda minimum 8 kelime olacak şekilde ve içerik ya da uygulama ile alakalı yorum hizmeti verilmesi için gayret gösterilir
* Anahtar kelimeleriniz varsa kullanıcılara iletilerek o kelimeleri kullanmaları sağlanır.
* Hazır yorumlarınız varsa o yorumlar yaptırılabilir. Normal ücrete 10 kuruş eklenir.

Ödemeler

Enpara ve Papara ödeme alabilirim. Yeni üye veya ticaret puanı düşük kullanıcılar hariç herkes iş sonu ödeme yapabilir.

Tüm detaylar verilmiştir. Pm vs yazanlara dönülmeyecektir.