Fuat
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben arkadaşla bu konuda iletişime geçtim. dediği gibi bu yöntemle para kazanmaya başladım daha yeniyim hiç bilmediğim halde bana para kazandırıyor, bu safsata veya masal değil gerçektir sadece bunu bilmenizi istedim arkadaşa teşekkür ederim allah razı olsun. arkadaşla iletişime geçin sizde gerçek olduğuna inanacaksınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
makina teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tabiki kalitel fc sayfalarını kullanıyoruz , siz aylık reklam verin aylık 4 katını kazanın ,
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
F** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Pm Alabilir miyim Hocam Daha Detaylı.?
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba arkadaşlar , Hem eleştiren hem konu sahibi içindir bu yazım.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki arkadaşın sistemini çok iyi çözmüş durumdayım anlatmasına gerek kalmadan. Para ver Para al mantığıdır bunu bilmeniz Kafidir.Hani derler ya para parayı çeker diye..risk alıyorsunuz..bir yere paranızı yatırıyorsunuz diğer taraftan paranızın ya 10 katını alıyorsunuz yada paranızı kurtarıyorsunuz..bu sizin zekanıza kalmış birşey.
Arkadaşı eleştirenler için söylüyorum.Gündelik hayatımızda en kolay para kazanma yöntemi nedir ? risksiz ve bir o kadarda kolay para ? Akıl vermektir. şimdi diyorsunuz ki ben senin yerinde olsam 10 site açarım ordan gelecek paralarla ohooo diyorsunuz , işte bundan daha kolayıda bu fikiri satmaktır. risk yok, sermayeye gerek yok. gel kardeşim bu şekilde bi uygulamam var 500 TL verirsen söylerim , bak kanıtlarımda ortada vs vs..ne oldu ? karşıdaki insan ikna olunca 500 TL cepte. Risk Aldınız mı ? hayır. Sermaye yatırdınız mı ? hayır. olay basit ve net.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
makina teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ne çok uzman varmış yaaa, Ben boşuna konuşuyorum meğersem..:))
ula bütün kabahat bende bırak baksen kendi işine , adamlar Ezberlere alışmışlar , Makale yazarlar seo yaparlar reklam yerleşimi yaparlar adsenseden para kazanırlar..Bırak kim ne hali varsa görsün . Konu açanda ve hatta yardım edende hata..
Tamam bu konu kilittir ne haliniz varsa görün kardeşim . Reklam yerleşimi ve makale yazdırmaya devam edin siz :)