lostyazilim
tr.link

Adsense Reklam Yerleşim Çalışması

33 Mesajlar 4.840 Okunma
lstbozum
tr.link

birgaripyoldas birgaripyoldas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** D**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 14 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar
http://wmaraci.com/forum/google-adsense/adsense-reklam-yerlesim-calismasi-159302.html buradaki konudan sonra ücretli konu açma zamanı geldiğini düşünüyorum..

Sitenizde Aradığımız Şartlar:
+200 Sayfa Gösterimi Olması.
Wordpress Tabanlı Olması (Blogger ise istediğimiz yere reklam ekleyebilmeniz gerekmektedir.)

Biz Ne Yapıyoruz ?
Sitenizi inceliyoruz ve bir adsense planı hazırlıyoruz.
Daha sonra teamwiever yardımı ile bağlanıp sitenizin renklerine ve dizaynına uygun reklam kodlarını adsense üzerinden alıyoruz.

Dikkat garanti kazanacaksınız diye bir şey söz konusu değil. Ancak denemenizde fayda var. Çünkü bu çalışmalar yüksek paralar ödenerek yapılmıyor.

Daha önce çalışma yapılan siteler referans olarak verilemez !

Ücret:30 Tl

Sykpe:adsensereklamcalismasi

makineci adlı üyeden alıntı

Foruma bugün üye oldum ve tesadüfen arkadaşın konusunu gördüm arkadaş çok yardımcı oldu. Sadece yerleşim konusunda değil adsense hakkında da detaylı bilgiler verdi sağolsun.
En önemlisi de 2 3 saat içinde farkı göreceğim hiç aklımdan gelmezdi.Bütün ay böyle devam ederse bir site sahibi daha olacağım gibi görünüyor...

Çağdaş, teşekkürler ederim.

Siteme reklam yerleştirme yapmakla kalmadı tatlı muhabbeti ile adsense konusunda aklımdaki soruları gayet açıkça cevapladı.

Özetle; kaliteli, ilgili bir insan. Teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim. :)

Arkadaş ile anlaşılmıştır. Basarili bir şekilde teslim etti . teşekkürler.

ilgilendi arkadaş çok teşekkürler.

wmaraci
reklam

makineci makineci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Foruma bugün üye oldum ve tesadüfen arkadaşın konusunu gördüm arkadaş çok yardımcı oldu. Sadece yerleşim konusunda değil adsense hakkında da detaylı bilgiler verdi sağolsun.
En önemlisi de 2 3 saat içinde farkı göreceğim hiç aklımdan gelmezdi.Bütün ay böyle devam ederse bir site sahibi daha olacağım gibi görünüyor...
birgaripyoldas

kişi bu mesajı beğendi.

birgaripyoldas birgaripyoldas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** D**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 14 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

makineci adlı üyeden alıntı

Yararı olduğuna çok sevindim sizinle tanıştığıma memnun oldum hocam ben teşekkür ederim :)

wmaraci
Konuyu toplam 32 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 32 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al