Türkiye'nin ilk ve tek Aile ve Toplum Portalı olan portalımızda görev alacak gönüllü ekip üyeleri aranmaktadır. İçerik Yöneticisi, TV Muhabiri ve Köşe Yazarı olarak görev almak isteyen kişilerin portalımız iletişim formu üzerinden bu isteklerini iletmeleri yeterlidir.

İletişim Formu: http://ailevetoplum.org/contact.php

KOŞULLAR
İçerik Yöneticisi: En az lisans mezunu olmak yeterlidir. (Kendi planı doğrultusunda günde en az yarım saatini portalımız için ayırarak yerel gündemi takip etmesi beklenmektedir)

TV Muhabiri: Üniversitelerin gazetecilik, iletişim, halkla ilişkiler, televizyon ve sinemacılık ile sosyoloji, psikoloji vb bölümlerinden mezun olmak ya da görevi itibariyle muhabirlik yapıyor olmak. (Aile ve Toplum Portalı adına haftada en az 1 kişi olmak üzere röportajlar düzenlemesi beklenmektedir.)

Köşe Yazarı: Üniversitelerin gazetecilik, iletişim, halkla ilişkiler, televizyon ve sinemacılık, reklamcılık ile sosyoloji, psikoloji, aile ve tüketici bilimleri, kamu yönetimi, siyaset bilimi, ilahiyat fakültesi tüm bölümleri vb bölümlerden mezun olmak ya da halen görevi itibariyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kurum ve kuruluşlarında çalışıyor olmak.

Web Sitemiz: www.ailevetoplum.org