Merhaba , bilindiği gibi saldırılar web dünyasında olanlar için büyük bir dert.

Sunucunuz/VPS,VDS/ hangi tür saldırı alıyor olursa olsun, saldırı trafiğini farklı sunucularımıza yönlendirme yaparak temizlik işlemi yapmaktayız.

Alacağınız hizmet sayısı işlem yaptıracağınız IP başına yapılmaktadır.Ve sunucu giriş bilgileri muhakkak tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

Vermiş olduğunuz IP ait bilgiler üzerinden sürekli tarama sistemimizde bulunacak olup, anlık gelen tüm saldırılar sizin sunucunuz üzerinden, kendi sunucularımıza gönderilmektedir.

Kendi sunucularımız korumasızmı? Neden sunucuları kendiniz sağlamıyorsunuz?

- Hayır. Korumalıdır, ancak kişisel olarak herhangi bir şirket yada firma değiliz.Bu yüzden direkt olarak satış yapmıyoruz.Ancak bu şekilde talepde bulunanlarada yardımcı olabilirim.Bu işlemleri kişisel olarak yapmaktayım.Bu tür problemleriniz olur ise yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.


Konu dışında sunucularınızda ne tür problem olursa olsun, sadece problemi söylemeniz yeterlidir.Genellikle çoğu yaptığım işlemler ücretsiz.Yardımcı olmak amaçlı ancak uzun sürecek , zaman kaybına sebep olacak işlemlerde muhakkak ücret ödemeniz gerekmektedir.

iletişim : semihoner199067@gmail.com