wmaraci reklam

Anahtar Teslim Web Site Paketleri (Kurumsal,Kişisel,E-Ticaret,Rent A Car,Dernek)

2 Mesajlar 521 Okunma
smmexpress

Monster95 Monster95 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 54 / 55
  • Ticaret 14, (%100)
149 TL'den Başlayan Fİyatlarla Herşey Dahil

Domain
Hosting
Tasarım 59$ Değerinde


Alan adı bağlanabilir Bedava alan adı
Para iade garantisi Sitede reklam gösterilmez
Sınırsız Hosting Sınırsız Trafik Sınırsız
E-mail Mobil Site Çoklu Dil
Arama Motorlarına Hazır Tasarım Değiştirebilme
İşletme Araçları Sanal Asistan
Teknik Destek
E-mail ve Telefon ile)
Ömür Boyu Teknik Garanti
149,99 TL HEMEN SATIN AL ! "Para İade Garantisi"



Tüm Sektörlere Uygun Modern Tasarımlar

Web siten için hazırladığımız tasarımlar tüm sektörler tarafından tercih edilebiliyor. Sektör sınırlaması yok. Modern, son trendleri yakalamış, prestijli görünümlere sahip tasarımlarımızdan istediğini seçebilirsin. Ayrıca tasarımlarımıza sürekli yenileri ekleniyor.
Kolay Kontrol Panel Yönetimi

Sana çok kolay bir web sitesi yönetimi sunuyorum. Kullanmak için uzmanlık gerekmiyor. Şifrenle giriş yaptığın kontrol panelinle hem web siteni hem de diğer tüm Tüm servislerini tek bir panelden kolayca yönetebiliyorsun. Yardım bölümleri de sana yardımcı oluyor.

Sınırsız Kapasite ve Özellik Kullanımı
Web Sitemizle ile az öder sınırsız kullanırsın. Her şeyi tek pakette sunuyorum. İstediğin kadar sayfa, alt sayfa oluşturur, e-posta hesabı açar, ürün, fotoğraf, video eklersin. Sınırsız alan (hosting) kullanırsın. Alan adı tescili de fiyata dahil. Kısacası özellik, kapasite, trafik kısıtlaması yok.

Tek Tıkla Tasarımını Değiştir
Web siten hiç eskimez. Seçtiğin web sitesi tasarımını istediğin zaman değiştirebilirsin. Yeni bir tasarım eklendiğini gördüğünde o tasarıma geçebilirsin. Müşterilerini farklı bir tasarımla karşılamak istediğinde hemen tasarımını değiştirebilirsin. Hem de tek tıklamayla.

Mobil Siten de Hazır

Mobil cihazların kullanım oranlarının ne kadar arttığını biliyorsundur. Web siten için bir de mobil site yaptırman gerekliydi. açtığımız web sitenin ayrıca bir de mobil versiyonu var. Akıllı telefonlar, tabletler gibi hangi mobil cihaz olursa olsun siten o cihaza uygun olarak mobil tasarımı açıyor.
İstediğin Zaman Yeni Bir Dil Ekle

Yayın yapmak istediğin her dil için yeni bir web sitesi yaptırma devri bitti. Sana çoklu dil desteğini sunuyorum. İstediğin zaman sitenin farklı bir dildeki versiyonu açabilir, kolayca yönetebilirsin. Dünya ticaretinde kullanılan temel dilleri senin için hazırladım. Sitenin yabancı dil versiyonlarını istediğin zaman açıp kapatabiliyor, yeni diller ekleyebiliyorsun.
İçerik Kütüphaneleri

Web sitene eklemek istediğin fotoğraf ve yazıları nasıl oluşturacağım diye düşünmene gerek yok. Pratik olarak sitene içerik sağlamak amacı ile içerik kütüphaneleri sistemi geliştirdik. Onlarca sayfa metin, yüzlerce fotoğraf sitene eklenmek için hazır bekliyor. İstediğin metin veya fotoğrafı, istediğin sayfana tek tıkla yerleştirebilir, zamandan kazanabilirsin.
Sosyal Medya Hesapların Sitende

Sosyal medyanın etkili gücünü markan için kullan. Oluşturduğun sosyal medya hesaplarını sitene hemen ekle. Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Instagram, Youtube, Pinterest, Foursquare hesap ekleme modülleri sitende hazır bekliyor. Sosyal medya hesapların sitenden de erişilebilir olmalı.

Arama Motorlarında Üst Sıralara Çıkmak
Web siten etkin bir arama motoru optimizasyonuna sahip. Sitene eklediğin bütün içerikler arama motorları tarafından okunabiliyor ve sitenin üst sıralara çıkması kolaylaşıyor. Dilersen sitendeki her bir sayfa için arama motorlarına özgü ayarları yapabilirsin. Böylece her ürün veya hizmetinin arama motorlarında yükselme şansını arttırırsın.

Kolaylaştırılmış Görsel ve Video Yükleme
4 farklı kanaldan sitene kolayca içerik yükleyebiliyorsun. Bilgisayarından, sunucudan, içerik kütüphanemizden ve video paylaşım sitelerinden. En çok kullanılan video paylaşım sitelerini destekleyen altyapımız sayesinde kopyala-yapıştır ile videolar ekleyebiliyorsun. İçerik kütüphanelerimizde yüzlerce görsel seni bekliyor; sayfaların için fotoğraf arama derdi de bitiyor.
Siteni Kolayca ve Sınırsızca Doldur

Web sitene sınırsız sayfa, alt sayfa, fotoğraf, video, dokuman ekleyebilsin. Sınırsız sayıda ürün kategorileri yaratıp ürünlerini ekleyebilirsin. Ana sayfandaki slayt, blok ve yazı alanlarını yönetebilirsin. İçerik bulmakta zorlanırsan hemen içerik kütüphanelerimizden içerikleri tek tıkla sitene ekle.

Özel Modüller İle Siteni Zenginleştir
Standart sayfa ve ürün eklemelerden başka işine yarayacak birçok özel modül yönetimimiz var. Referanslar, sıkça sorulan sorular, download, haberler ve duyurular modüllerini özel içerikli sayfalar olarak sitene ekleyebilirsin. Ziyaretçilerine daha zengin içeriği özel kullanım şekilleriyle sunabilirsin.
İletişim Sayfası ve Kroki

Özel bir sayfa içeriği olarak, firma iletişim bilgilerini, adres krokini bu sayfada oluşturabilirsin. Adresini harita üzerinden seçerek, ziyaretçilerine adresini bulmada kolaylık sağlayabilirsin. Ayrıca bu sayfada iletişim formu mevcut. Sana ulaşmak isteyen ziyaretçilerin bu sayfayı doldurmaları yeterli.
Formlar

Sitende 3 adet hazır form bulunuyor. İletişim formu ziyaretçilerinin sana iletmek istediği mesajlar için. İnsan kaynakları formu ile firmana iş başvurusu yapılabiliyor. Teklif talep formu ile ziyaretçilerin ürün veya hizmetlerin için senden teklif talebinde bulunabilmeleri için. Potansiyel müşterilerin ve müşterin siten üzerinden seninle iletişim kurabiliyorlar.
Diğer Web Sitesi Özellikleri

Ana sayfana bir karşılama yazısı ekleyebilirsin. Ana sayfadaki blok alanlarına istediğin site içeriğinin özetini çekebilirsin. Sitendeki içerikleri sıralayabilir, istediğin sayfayı silmeden pasif konuma getirebilirsin. Bütün metin içeriklerin girişi için mizanpaj panelin var. Sitendeki menüleri özelleştirebilirsin. Her sayfada fotoğraf ve video galeri oluşturabilirsin. Sitene kaç kişinin girdiğini istatistik bölümünden takip edebilirsin.
 

 

wmaraci
reklam

gultekin72 gultekin72 www.batmangundem.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Batman
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 2 / 26
  • Ticaret 11, (%100)
Örnek site demosu alabilir miyim hocam
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al