Merhaba arkadaşlar;

Tekandroid.com sitesi 3-4 aydır açık olan bir site. Bu zamana kadar öyle, böyle ilerletmeye çalıştım. Fakat birkaç site daha açınca mecburen, yazar arkadaşlar aramak zorunda kaldım. Yazar arkadaş aramak derken, tabiki de ücretsiz olarak bana yardımcı edebilicek arkadaşlar olabilir ama şuan şöyle bir düşüncem var. Yazar olmak istiyen arkadaşlara, 70. yazısından sonra ücret ödiyeceğim. Günde 3 adet yazı yazma hakkı olucaktır. Yani yaklaşık olarak 1 ay sonra ücret almaya başlıyacaktır. Tabiki ücretsiz olarak yardımcı olan arkadaşlar olursa, çok daha sevinirim. Sitemizde bulunan kategoriler şunlardır;

• Android Haberleri

• Android Uygulamaları

• Android Temaları

Her kategori için en fazla 5 tane yazar alınıcaktır. Her kategorinin bir yönetici olucaktır ve bu yöneticilerinde bir baş yöneticisi olucaktır ve tabiki 1-2 tane de site yöneticisi olucaktır. Her kategoriden 5 adet olmak üzere 15 tane yazar arkadaşa ihtiyacım var.

Kategori yöneticisi olucak olan arkadaş, kategorisinde başarılı yazılar yazan ve imla kurallarına dikkat eden arkadaşlardan seçilecektir. Sitemiz ileri görüşlü bir sitedir. Bu yüzden siz değerli arkadaşlara ihtiyacım var.

Lütfen cevaplarken konuyla ilgili olumsuz cevaplar atmayın. Sadece yazar olmak istiyen arkadaşlar şu şekilde cevap atarsa sevinirim.

1. İsim:

2. Yaş:

3. Kategori:

Herkese iyi günler...