lostyazilim
tr.link

Basaksehirde hali yikama

3 Mesajlar 667 Okunma
acebozum
tr.link

Korkutlar50 Korkutlar50 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Halı Yıkama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Korkutlar hali yikama Güncel uygulamalara bağlı olarak ortak alanların dekor amaçlarını kapsayan halı türevlerinin duvara asılan ve zemine serilen dikkat çekici dokumaları mevcut durumdadır. Her bir odanın ritim dengesini motifleri ile daha da eksantrik yapan halıların yıpranmalarını ya da eskimelerini önlemek için yılda birkaç kez yıkanması, tozlarından lekelerinden arındırılması gerekmektedir. Bunun için çok özellikli dokumalara hakim olan halı çeşitlerinin yıkama sırasında çok renkli desenlerinin boyaları birbirine karışmaması ve daha da uzunca bir süre yaşam alanlarında kullanılabilir olması adına profesyonellerden yardım alınması önemlilik sunmaktadır. http://www.korkutlarhaliyikama.com Başakşehir’de halı yıkama hizmeti veren epey işletim var olmakla birlikte bizler konusunda nitelikli ve derinlemesine temizlik sunan tecrübeli çalışanlarımız ile sizlerin yanında olmaktayız. Bundan dolayı tecrübeli ustalarımızın halı yıkama faaliyetleri için ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bizler ile irtibat sağlayabilirsiniz.Korkutlar hali yikama
Farklı Halı Türevlerinin Üzerinde Leke Ve Kirlerden Eser Bırakmadan Hizmet Veriyoruz
Firmamız özverili hizmetleri ile farklı halı türevlerinin üzerinde lekelerden eser bırakmamakta olup, modellerinin arasında da özgün bilgilere hakim olmaktadır. Başakşehir’de Korkutlar Halı Yıkama halı yıkama hizmeti sunan işletimimiz, yılladır renkli yünlü ve renkli pamuk dokulu üretimlerinin temizliğine odaklı olarak çevik ustalar ile kaliteli malzemeleri kullanarak, yıkama uygulamasını sağlamaktayız. Halı deformelerine olanak vermeyen son teknolojik makinelerde arındırma işlemlerini yapan firmamız aynı zamanda doğal şampuanlar ile kir, tortu izlerini tamamen yüzeyinden temizlemektedir. Bu hususta en özenli hizmetlerini halı yıkama uygulamaları ile sizlere sunan işletimimize halılarınızı emanet edebilirsiniz.

http://www.korkutlarhaliyikama.com
Kurumsallık Çerçevesinde Halı Yıkama İşlemlerini Tamamlıyoruz
Kurumsallık çerçevesinde eksiksiz bir şekilde halı yıkama faaliyeti sunan işletim alanımız işinde ustalaşmış elemanları ile kısa vakitte hizmetlerini gerçekleştirerek, sizlere titizlikle teslim etmektedir. Başakşehir’de halı yıkama ararsanız, Korkutlar hali yikama hemen yanı başınızda olan bizler adresinize gelip, kirlerden arındırılacak halılarınızı sizlerden alırız ve en iyi şekilde temizleme şampuanlarımız ile yıkama gerçekleştiririz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız ve ustalarımız yıkama işlemlerinin yanı sıra özel durulama, kurutma makineleri ile itinalı hizmetler vermektedir. Bu konuda 7/24 hizmet veren firmamız en cazip halı yıkama hizmetleri ile sizlere yardımcı olmaktadır.

elektronikssl
webimgo

satalker34 satalker34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 294 / 173
  • Ticaret 32, (%94)
konu yanlış yerde sanırım