kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ne demek beddua etme sitesi nasıl bir fikir nasıl bir inasnlık sığar buna
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Fethullah Gülen'e mail at hocam kaçırmaz bu domaini.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
wikiface adlı üyeden alıntı
O zaman hocam başka dine geç rahatlıkla yaşantına her şeyi rahatlıkla uygula. Bu nasıl bir cevap onada şaştım doğrusu.
Lutfen kişisel ithamlarinizi ve kendinizce fikirlerinizi ozel mesaj yoluyla iletin.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Fark ettiyseniz sadece size olumsuz bir donus yaptim o da bu mesajiniza istinaden oldu; neden yazdigimi siz de biliyorsunuz.
Onlarca kufurlu caps sitesi, bu forumda da eminim bircok insanin adult sitesi varken kagit uzerinde bile var olmayan bir proje icin bu kadar agresif davranmamiz hos degil diye dusunuyorum.
Ilk mesajimda da belirttim; emin değilim yapmali miyim diye.
Fikir ve goruslere ihtiyacim var; nasil bir sistem kurulabilir, ne yonde bir amac edinebilir diye.
Amac herkes icini doksun, icerik uretsin, kendini guncel tutsun proje istiyorum.
Tamamen wm gozuyle bakiyorum olaya, arti yada eksisi yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben fikir almak icin konu actim siz hala kisisellestirmeye çalışıyorsunuz. Sadece size cevap yazdigima gore sanirim sorun sizde olmali diye dusunuyorum. Tekrar ediyorum lutfen konu harici kişisel ithamlarinizi ozel mesaj yoluyla iletiniz.
senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam kimse size destek olmamış, şimdi şöyle, sorsanız kimse beddua etmez, ama gelgelelim ki bence bu şekilde bi site yapsanız iyi bi kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Günlük konularla alakalı bi başlık altında beddua ettirirseniz :D dahada iyi bi hit alırsınız. Devam ben arkanızdayım :)
*Haşa müslümanız yalnış anlaşılmasın, ama adam sadece bi proje fikrini paylaşmış, adamı dinsiz ilan etmişsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Olumlu ya da olumsuz tabi ki tüm görüşlere açığım; konuyu irdelemek için zaten bu başlığı oluşturdum.
Tepki verilmesi normal; ben sadece fikir açısından çeşitlendirmek için elimdeki domainleri sunuyor, fikirleri almaya çalışıyorum.
Tüm öneri ve görüşlerinize, proje ortaklık fikirlerinize açık olduğumu belirtirim.
Adsense vb. para kazanma tutkusu olan arkadaşlarımız kendi kodlarını ekleyerek site üzerinden para kazanabilirler; bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Yeter ki domain anlamlı bir proje ile buluşsun, kendi kendini götürsün.
Teşekkürler.