lostyazilim
tr.link

Çok Aktif MYBB Forum sitemize bilgili moderatörler aranıyor

3 Mesajlar 663 Okunma
lstbozum
tr.link

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Çok Aktif MYBB Forum sitemize bilgili moderatörler aranıyor.
Moderatör başvurularınız için http://forumdenge.com/Konu-yetkili-al%C4%B1mlar%C4%B1--41736.html

Son Haberler www.haberdetaylari.com
wmaraci
reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
daha önce hiç duymamıştım ama siteniz baya iyiymiş

yalnız tasarımınızı pek beğenmedim. geliştirilmesi gerekiyor bence.

moderatör olabilirim siterseniz. şu anda bir anime&manga vbullettin forumunda moderatörüm. daha önce de kendim myBB yi denemek adına 2-3 forum açmıştım.

İlgi Alanlarım:
1- Anime&Manga(Sitenizde sadece anime bölümü var anime&manga ismi verilerek genişletilmeli) sürekli anketler ve konu açılıp anime tanıtımları yapabilriim.(%50 özgün %50 copy+paste)
2- HTML/CSS biilgim bulunmakta. ayriyeten az da olsa Visual Basic.net ve C#.net için yardımlarda bulunabilirim. ve hafif de python

Konu açış sitilim:her gün 10 konu açmaktansa kullanıcıların takip edebilip yorum yapabileceği ver açılan öbür konuların güncelliğini yitirmeyecek düzeyde günde 2-3 konu girerim. bazı günler bu sayıyı arttırabilirim.

Online süresi:10.00-22.00 (+/-) bu saatler içerisinde foruma giriş çıkışlar yapabilirim

isterseniz pm atın görüşelim.

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)

bjlkl adlı üyeden alıntı

daha önce hiç duymamıştım ama siteniz baya iyiymiş

yalnız tasarımınızı pek beğenmedim. geliştirilmesi gerekiyor bence.

moderatör olabilirim siterseniz. şu anda bir anime&manga vbullettin forumunda moderatörüm. daha önce de kendim myBB yi denemek adına 2-3 forum açmıştım.

İlgi Alanlarım:
1- Anime&Manga(Sitenizde sadece anime bölümü var anime&manga ismi verilerek genişletilmeli) sürekli anketler ve konu açılıp anime tanıtımları yapabilriim.(%50 özgün %50 copy+paste)
2- HTML/CSS biilgim bulunmakta. ayriyeten az da olsa Visual Basic.net ve C#.net için yardımlarda bulunabilirim. ve hafif de python

Konu açış sitilim:her gün 10 konu açmaktansa kullanıcıların takip edebilip yorum yapabileceği ver açılan öbür konuların güncelliğini yitirmeyecek düzeyde günde 2-3 konu girerim. bazı günler bu sayıyı arttırabilirim.

Online süresi:10.00-22.00 (+/-) bu saatler içerisinde foruma giriş çıkışlar yapabilirim

isterseniz pm atın görüşelim.

Vallahi çok iyi olur sizin gibi tecrübelilere herzaman ihtiyacımız var.
Üst rütbelerden başlatırız sizi.

Son Haberler www.haberdetaylari.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al