Arkadaşlar öncelikle merhaba, başlıktada belirttiğim gibi www.derdimvar.net sitemize yazar alımlarımız devam ediyor. Yazar alınma sebebi, YGS ve LYS sınavlarının yaklaşması nedeni ile rahat şekilde online olamıyorum diğer ortağım da sınavlarla uğraşıyor bu nedenle pek online olamıyoruz. Destek verecek yazarlar gerekiyor. Hemen belirteyim malesef ücret veremiyoruz şuan.

Sitemizde yer alan kategoriler;

-Haberler ( gündemdeki haberleri, olayları mizah katarak yazdığımız alan bu alanda bazen haberleri abartırız bazen de yalan haberler yazarız ama yalan haberler yazıldığında mutlaka gerçeklik payının olmadığı belirtilmeli)
-Ünlüler ( bu kategorimizde ünlülerin biyografilerini mizah katarak yazarız, veya ünlüler hakkında güncel olayları yine abartarak veya mizah katarak yazarız)
-Hikayelerimiz ( var olan bilindik hikayeleri değiştiririz veya aklımızdan hikaye uydururuz komik hikayeler olması gerekir )
-İnternet ve Sosyal Ağlar ( internet ortamında bulunan güncel konular, sosyal medyadaki dile düşen kişiler, facebook capsler, facebook gündemindeki olayların makaleye dökülmüş hali)
-Şarkı Sözleri ( sanatçıların emek verip yazdıkları şarkı sözlerini bir çırpıda değiştirip paylaştığımız yer :) )
-Genç Bakış ( beyaz show survivor gibi gençlik programları, konserler, festivaller, gençlik hareketleri, ve gençleri ilgilendiren her konuyu buraya yazmak mümkün)

yazarlık yapmak istediğiniz alanı seçerek pm atabilir veya konu altından yazabilirisniz daha önce yazarlık yaptığınız veya sahibi olduğunuz siteleri belirtmeniz zorunludur. ayrıca yazarlık yapacak arkadaşımızla resmi olmak istemem sonuçta ne şirketiz nede başka birşey samimi arkadaşlar tercihimdir :)