-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar seo konusunda tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Yardımcı olacak olursa memnun olurum. E-Ticaret için seo çalışmasına nerden başlyabilirim. Ve neler yapılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Seo çalışmalarının en zoru eticaret seo çalışmasıdır sizde bilirsiniz.Rakiplerin sitesinden ne link nede tanıtıcı yazı alabilirsiniz hal böyle olunca kendi başımızın çaresine bakmak adına aynı paravan bloglarda olduğu gibi birden fazla eticaret sitesi ( farklı ıplerde ) açıp birkaç ay sonra bu sitelerden ana sitenize linkleme vb çalışma yapabilirsiniz.
Bahsettiğim sadece bi başlangıç daha çok detay var
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki en bilinen paravan bloglar. Başka neler yapılabilir veya nereleri takip edebilirim yeni şeyler öğrenmek için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sektörünüz nedir? Atıyorum ev tekstili. O zaman, ev tekstiline yönelik bloglardan tanıtım yazısı kasacaksınız. Hatta tanıtım yazılarınız, sponsorlu içerik şeklinde olacak. "Linens perde modelleri" gibi bir yazı mı var adamın blogunda, hem de arama sonuçlarında iyi yerde mi? Hemen iletişim formuna girip, teklifinizi ileteceksiniz. Eski yazılara sponsor olmak, kaliteli bir yükseliş getirecektir. Bunun dışında sosyal medya kullanımına özen gösterin. Tüm hesaplarınızı haftada en az 4 kez güncellemeye çalışın. Bu güncellemelerin birkaçı sitenize link içersin. #hashtag kullanımını da ihmal etmeyin. Paravan bloglar -geniş çaplı bir e-ticaret sitesiyse- dehşet zaman alabilir. Eğer bir ekibiniz yoksa, paravan bloglara hiç yönelmeyin derim.
ingilizceogrenmeliyim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bir cok eticaret musterilerime eticaret seo hakkinda egitim ve seo isleri yapiyorum eticaretin puf noktasi nedir ve sosyal paylasim eticarette degeri yukselisi herseyi bu egitimi veriyorum ve hocam eticaret seoda puf noktalariyla uste cikabilirsiniz detayli bilgi icin pmden ulasabilirsiniz