Bir arkadaşımın proje ödevi için bir site hazırlamıştım.Ama o ödev sitesinin içeriği fotoğraf değildi.Bu tasarımla çok güzel fotoğraf sitesi yapılır diye düşündüm ve bir örnek çıkardım.Hazırladığım örnek local'de olduğu için yayında değil.O yüzden video ile göstermeye çalışacam.Proje için yaptığım örnek tasarımı da ödev bitmeden bir yerde göstermek istemiyorum.Ödev bittikten sonra onuda isteyene referans olarak gösterebilirim.Site wordpress ile yapılmıştır.Kişisel fotoğraf yayınlama sitesidir.



Arka Planda en iyi fotoğraflarınız için otomatik slayt gösterisi (Örnek tasarımda değişme süresi 5 saniyedir)

Fotoğraflar İçin 3 Stun Galeri

Galerideki Fotoğfarların otomatik boyutlandırılması

Galerideki Fotoğrafları Fare Tuşu İle Kolayca Değiştirme

Klavyedeki Yön Tuşları ile Galerideki Fotoğrafları Değiştirme

Klavyedeki Esc tuşu İle galeriyi kapatma

Biyografi Ya da Hakkında Sayfası



Nasıl Olacak

Domain ve host ücretini karşıladıktan sonra kişisel bilgilerinizi bana veriyorsunuz.Sizin yerinize domain ve host alıp gerekli ayarları yapıyorum.Siteyi kurup size tüm şifreleri ile tam yapılmış ve bitmiş halde teslim ediyorum.

Neler Gerekli

Kişisel fotoğraf sitesi için istediğiniz ismi belirliyorsunuz.Arka plan slaytında en fazla 8 adet en iyi fotoğrafınızı göndermeniz gerekiyor.Arka plan slaytı için fotoğraflar en az 1920*1280 çözünürlüğünde olmalı.Kategoriler için çekimlerinizi göndermeniz gerekli ki siteyi tam olarak bitmiş halde teslim edim.

Site Bittikten Sonra Fotoğraf Ekleyebilir miyim ?

Sol menüde en fazla 7 kategori içindeki galerilere istediğiniz eklemeleri kolayca yapabilirsiniz.Eklenen fotoğrafların boyutu önemli değildir.En büyük boyuttaki fotoğaflar bile otomatik olarak boyutlandırılır ve video'daki gibi tam boyut görsel slayt gösterisinin sağ üst köşesinden açılabilir.

O zaman Neden Fotoğraflara İhtiyacın Var ?

Siteyi bomboş teslim etmemek için.Dilerseniz örnek tasarımdaki gibi İnternetten bulduğum fotoğrafları eklerim.Siz siteyi aldıktan sonra kendi fotoğraflarınız ile değiştirebilirsiniz.

Hiç Bir Bilgim Yok.Siteyi Aldıktan sonra idame ettirebilir miyim ?

Galeri oluşturmak ve fotoğraf eklemek çok kolaydır.Wordpress sonuçta.Bu konuda hiç bilginiz yok ise resimli bir sunum yapabilirim.Takıldığınız noktalar olursa öğretebiilrim.Uzaktan bağlanıp nasıl galeri oluşturacağınızı ve diğer şeyleri anlatabilirim.

Site İle İlgili Bir sorun olursa ne olacak ?

Domain ve host problemleri için firmanız ile görüşmeniz gerekiyor.Ben sorun yaşamayacağınız firmaları önerebilirim.Bunun dışında sitede herhangi bir bozukluk, sorun ya da takıldığınız bir nokta olursa ben her şekilde yardımcı olurum.

Fotoğraflara Yorum Yazılabiliyor mu ?

Hayır.Kişisel fotoğraf sitesi olduğu için sadece sergi yapabilirsiniz.

Fotoğraflar İçin Sosyal Paylaşma Buttonları Var mı ?

Hayır yok.

Canlı Görmek İstiyorum, Yayında olan örnek siteyi ne zaman görebilirim ?

Dediğim gibi ödev bitince gösterebilirim.14'ünden sonra.O ödev için mobilya sitesi olarak tasarlanmıştır.

Ne zaman teslim edilir ?

Domain ve host'un satın alınması ve işlemleri ile çok uzun süreceğini sanmıyorum.Gerekli bilgileri verdiğiniz taktirde 3-5 gün içinde biter ve teslim ederim.Ama söz verdiğim zamandan uzun sürme ihtimaline karşı 7 gün diyelim.

Ücreti Ne kadar ?

İlk isteyen için siteyi burda ve istedğim yerde referans olarak gösterebilmem karşılığnda 100 lira bir ücreti vardır.Sadece ilk yapacağım sitenin ücreti budur.Domain ve host ücretini ayrı ödeyeceksiniz.Domain ve host tercihi sizindir.Kişisel fotoğraf sitesi için başlangıç host paketleri bence yeterli olacaktır.



Diğer tüm sorular için ö.m atabilirsiniz.