Merhaba. Açtığım ilk günden bu yana yaklaşık 1 aydır açık olan siteme sürekli olarak her gün 5-10 adet içerik girmekteyim. yandex ve google indexim 300 .
Sitenin Adsense (domaini üzerinden alınmış) hesabı bulunmaktadır.
Büyük bir emekle hazırlayıp tasarladığım ve konu girmekten oldukça zevk aldığım, konu ve kategori hususunda içerik temin etmekten asla zorlanmadığım, kelimelerindeki ilk sıradaki sitelerin içeriklerinin ve tasarımlarının boş olduğu, açıkçası rekabet edebileceğime inandığım sitem için seo işinden gerçekten anlayan sponsor aramaktayım. İlk sayfa olmasada 2. sayfada bile iş yapabileceğimi düşündüğüm bu siteye, yapacağınız seo sponsorluğunda, maddi anlamda indirim, gelirlerin yükselmesinden sonra ödeme veya taksitli ödeme seçeneği ile sponsor olabilirsiniz.
Rakiplere baktığımda bir elin parmağını geçmeyecek kadar kaliteli içeriklerinin olması ile 3 k ya yakın hit aldıklarını analiz ettim ki bu hırs etmeme de yardımcı oldu.
Hobi ve alakamla ilgili kurmuş olduğum sitemden para kazanmanın zamanı geldi. Sitemde giriş bekleyen sadece 50 taslak yazı ve worde aktarılmayı bekleyen yüzlerce 300 ile 400 kelime aralığında makale bulunmaktadır. Dediğim gibi dil çevirisi yaptığım için kaynak sıkıntım bulunmamaktadır.
Teklifleriniz benim için önemlidir. Eğer benim inancıma ortak olabilirseniz şartlar ve koşulları iletebilirsiniz. Site bilgileri mesajla iletilecektir.