Merhaba arkadaşlar konuyu fazla süsleyip püslemiyecem direk olaya giriyorum 4 yıla aşkındır seo işi ile uğraşıyorum şimdide web tasarım ve web yazılım üzerine çalışmalarım var online olarak 15 saat PC başındayım şuan aktif olarak Google Adsense hesabı alıyorum 3 ay gibi bir süre içeresinde 6 tane Google Adsense hesabı aldım bunların 3 tanesi şahsıma 3 taneside çevremdeki arkadaşlar ve şimdi wmaraci.com üyelerine
Google Adsense hesabı olmayan kalmasın
Benimle çalışacakların yapması gerekenler ;
1-) Daha önce Google ve Google Adsenseye başvuru olmamış bilgiler Örnek : isim telefon adres gibi
2-) Çalışması süresi 27 gün gibi bir zaman zarfı daha erken aldığım hesaplarda oldu
3-) Onay işlem ücreti 50 TL ( Peşin alınır )
Not : Şayet 27 gün zaman zarfı içinde adsense hesabınız alınmazsa paranız iade edilecektir.
iletişim PM veya telefonla ulaşabilirsiniz.
Telefon : 0554 949 94 70 ulaşabilirsiniz
15 gün önce aldığım hesap
ÖNEMLİ NOT : ARKADAŞLAR MODERATÖR ARKADAŞ UYARISI ÜZERİNE KONUN BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİLMİŞTİR BEN ADSENSE HESABINIZI ONAYLATIP SİZLERE VERİYORUM ŞİFRE DEĞİŞTİRME HATTA KİŞİ İSMİ DEĞİŞTİRME BANKA HESAB NUMARASI GİRME BUNLAR SİZE AİT BEN 2 ONAYDA ALDIRIP BİLGİLERİ SİZE VERİYORUM SONUÇTA ŞUNUDA BİLİYORUZKİ HEPİMİZ GOOGLE ADSENSE ALMAK İÇİN UĞRAŞAN BİR SÜRÜ KİŞİ VAR ADAMIN 10K HİTLİ SİTESİ VAR AMA NE HİKMETSE ADSENSE ALAMIYOR BELKİ ADSENSİ OLSA O ADAM İYİ PARA KAZANACAK
NOT 1 : ADSENSE BANI AÇMIYORUM
NOT 2 : ADSENSE REKLAM YERLEŞMESİ YAPMIYORUM BU TARZ TELEFONLADA ARAYIP BİLGİ ALANLAR OLDU
iyi forumlar