Merhaba, hepimizin bildiği gibi google haritalara konum eklemek için ''Benim İşletmem'' hesabı oluşturmanız ve doğrulayıp haritalarda görüntüleyebilmeniz için tarafınıza Posta ile gönderilecek Pin kodu ile doğrulama yapabiliyorsunuz.
Ancak maalesef bu pin kodlarını alabilmeniz için Hem Fiziki Bir İşletme olmanız Hem de Posta kodunun tarafınıza ulaştırılmasını beklemek zorundasınız.

Pincobar.com tam bu anda devreye giriyor. Size özel üretilen pin kodu ile işletmenizi %100 Doğrulayabilirsiniz!

Sıkça Sorulan Sorular

1-) Pin kodu satın aldım ve işletmemi google haritalara ekleyip doğruladım, işletmem askıya alınır mı ?
Cevap: İşletmelerin askıya alınması tamamen google'ın insiyatifinde olup daha önce herhangi bir konumda kullanılmamış bir telefon numarası ile konum açarsanız askıya alınma olasılığınızı minimuma indirirsiniz.
2-) İstediğim adrese istediğim konumu ekleyebilir miyim?
Cevap: Kesinlikle evet. Örnek vermek gerekirse biz kendi internet sitemizi Bu şekilde ekledik. İsterseniz sizde aynı şekilde ekleyebilirsiniz.
3-) Nakliyat, Yetkili Servis vb hizmet veriyorum haritalara XX Yetkili servis veya , XX Nakliyat olarak konumu mu ekleyebilir miyim?
Cevap: Evet, ancak spam yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Bunun yerine Nakliyat firmanızın ismini ve ilçe ismini yazarak ekledikten sonra Etiketler üzerine çalışma yapmak. Bu sayede hem kurumsal gözükürsünüz hemde spam yapmamış olursunuz.
4-) Bir telefon numarası ile kaç tane konum ekleyebilirim?
Cevap: Bir telefon numarası ile deneyimlediğimiz istatistikler 5-8 konum arasıdır. Daha fazlası için sanal numara satın alarak kendi numaranıza yönlendirme yapabilirsiniz.
5-) Satın aldığım pin kodu ile işletme askıya düştü tekrar kullanabilir miyim?
Cevap: Pin kodları tek kullanımlıktır. Askıya düşürdüğünüz işletme olursa, ilk alışverişiniz ise sistemi ve işleyişe aşina olmanız için tarafınıza yeni bir pin kodu temin edilir.
6-) Bu işlem legal mi?
Cevap: İşlem kesinlikle legal olup herhangi bir illegal durum kesinlikle söz konusu değildir. İşletmemiz ile çalışırken Google ' ın üçüncü taraf politikalarına da göz atabilirsiniz.
7-) İade söz konusu mu?
Cevap: Satın alınan pin kodlarında iade söz konusu değildir. Pin kodları tek kullanımlık olduğu için epin hizmetleri ile alakalı kanunu okumanızı tavsiye ederiz.
8-) İşletmem ne zaman doğrulanır?
Cevap: İşletmeniz Google servis yoğunluğuna göre 5-15 Dakika arasında onaylanıp 1 saat içerisinde haritalarda gözükmektedir.
9-)Bu Pin kodu ile sahipsiz bir işletmeyi kendi mailime alabilir miyim?
Cevap: Evet alabilirsiniz ancak tabii ki askıya düşme olasılığı da mevcut.
Farklı sorularınız var ise bunu özel mesaj ile iletmenizi rica ediyorum. Bu bir ticaret konusudur, bu konu dışına çıkan satış baltalıyıcı vb tüm yorumlar report edilecektir.

Aklınıza takılan tüm sorular için 0530 735 02 sıfır beş numarasına whatsapp üzerinden yazıp dilerseniz aranma talebi bırakabilirsiniz.

Ödeme yöntemleri: Kredi kartı & Havale
1 Adet pin kodu ücreti : 50 TL' dir. (Web sitesinde 80 TL dir wm aracı üyelerine özel indirimlidir..)
Kullanım Videosu;


Bu bir konum doğrulama hizmeti satışı değil ürün satışıdır. Aldığınız ürünle konumunuzu kendiniz doğrulamaktasınız.