-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Makale yazarlığına başlamayı düşünüyorum . İlk etapta sadece yazmayı düşünüyorum ancak hangi alan ya da kategorilerde yazmalıyım önerılerınıze ihtiyacım var. Ayrıca makale, metin yazarlığı konusunda ekip kurup toplu iş alımı yada makale satımı mantıklı mıdır? Bu konu da tecrübeli arkadasların yorumlarına ihtiyacım var.
alpcesur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Makale satışı bölümüne yazabilirsin ilanlar bölümüne yazabilirsin. İş çok olursa ekip kurmak mantıklı olur.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şimdi hangi konuda kendini bilgili olduğunu düşünüyorsan o konuda yazman gerekiyor. Borsa hakkında hiç birşey bilmiyorsun dolayısıyla o konuda uygun ve hakedilen değerde makale yazamazsın. Ayrıca yazacağın makale konularını seçerken, internette veya başka kaynaklardan kolayca bulunabilecek makaleler seçmeye gayret et. Dikkatini çekerim kolayca bulunabilecek diyorum alıntı yapman için değil konu ile ilgili bilgilerini pekiştirebilmen ve daha çok bilgi edinmek için kullanabilirsin.
Ben sana bi kaç kategori önerisi vereyim...
Teknoloji, televizyon, sinema, (bilgin varsa) webmaster, erkek, kadın ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benım yazmaktan arastırmaktan yana sıkıntım yok asıl merak ettıgım arz talep meselesı yanı hangı konularda sipariş fazla oluyor. Teşekkurler.