17 Kasım 2012 Tarihinde Açtığım ve ***.net üzerinden bir arkadaşa sattığım sitenin kısa süredeki [B]Adsense Geliri.[/B]
17 Kasım 2012 Tarihinde Açtığım ve ***.net üzerinden bir arkadaşa sattığım sitenin HİT Raporu.
Hızlı İndex ÇALIŞMASI ( Girilen Konu 38. Saniyede İndexleniyor )
Not: site 4 gün önce açıldı
21 Aralık 2012 de açtığım sitenin 4. gün HİT BİLGİSİ
OCAK ÇALIŞMASI 2013 GÜNCEL
ÖDEME SEÇENEKLERİ
Özel Notlar
- Çalışma Yapılacaksa Ödeme Önceden alınır.
- Alınan Ödeme İADE Edilmez.
- Her Türlü Destek Sağlanır.
- Size vereceğim teknikler sayesinde ilerlediğiniz sürece hiç bir sıkıntı çekmezsiniz.
- 2 Site Çalışmnası Yaptıracaksanız Siteler aynı İP de olmamalı.
NOT: HİT GARANTİSİ YOKTUR, SİTENİZE YUKARIDAKİ ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR.
NOT: Rapor dahilinde ilerlediğinizde sitenizin gün gün geliştiğini göreceksiniz.
İki adet siteme çalışma yapılmıştır. Konuyu açmadan öncede bu işi yapıyordu kendisi. İki hafta önce yaptırdığım iki sitede hemen sıralamalarda çıkıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum...
Bu işi öncedende yapan biri konu açmış hayırlı satışlar. Çok memnun kalacaklarını düşünüyorum yaptıranların.
Güvenli ve hızlı bir çalışma yaptırıldı.
2 site için anlaşılmıştır ve ödeme yapılmıştır. Sitelerimle ilgili gelişmeleri buradan paylaşırım arkadaşlar fikir vermesi açısından sizede. hocam sağolsun çok ilgili, aldığı paranın karşılığı kat be kat vereceğini düşünüyorum.
çok iyi ve ilgili bir abi bir adet site için iş yaptık kendisiyle destek-yardım aklınıza gelebilicek her konududa yardım etti , alan arkadaş pişman olmaz.
Yok böyle birşey.
Hani yükselmeninde bir adabı uslubu vardır.
Resim herşeyi anlatıyor.
Hani yükselmeninde bir adabı uslubu vardır.
Resim herşeyi anlatıyor.