lostyazilim
tr.link

Hosting Sağlayıcımı Blogger 'a Yönlendirebilecek Olan Varmı ?

11 Mesajlar 1.461 Okunma
acebozum
tr.link

KaanApaydin KaanApaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 17 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar hosting adresimi blogger adresime yönlendirebilecek olan varmı acaba ?
Yani mesela gamepaylasim.com adresini gamepaylasim.blogspot.com adresine yönlendirebilecek.
hosting sağlayıcım da mevcut, diyorum ki hosting sağlayıcımı yönlendireyim ki ileride alt alan adı açarsam felan lazım olur veya e mail adresini felan oradan kullanırım.

Bu işlerden anlayan güvenilir birisi ?
Ne kadar araştırdıysam becerip yapamadım.

https://www.gamepaylasim.com/ » Düşünceler profesyonel olmadıkça emekler amatör kalır.
googleasistan
webimgo

BHA BHA bhamedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Aşçı, Makale Yazarı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)
Blogger'ınızı bir hostinge mi bağlamak istiyorsunuz?
KaanApaydin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 17 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
BerkinAKTAŞ evet kardeşim. Domain adresimi yani www.gamepaylasim.com blogger'e yöneltmek istiyorum. Fakat hosting sağlayıcım da var. bunu hosting üzerinden yapmam mümkünmü acaba.Yardımcı olurmusun.

Konuyu tekrar okuma gibi bi şansın varmı acaba düzenledim de :)
Teşekkürler

https://www.gamepaylasim.com/ » Düşünceler profesyonel olmadıkça emekler amatör kalır.

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)
Öncelikle Google da aratma yapacağınız en uygun kelime Alan Adını Blogger'a Yönlendirme şeklinde olacaktır. Hostinginizi blogger'a yönlendirme şansınız yoktur yani en azından onu ben hiç duymadım.

Hee sizin isteğiniz blogger'daki içeriklerim ve tüm sitemi farklı bir firmadan aldığım hosting ve alan adına yönlendirmek ise bu konuda bir yazılımcı yada içeriklerinizi taşıyıp size kurulum yapacak birini bulmanız daha iyi olacaktır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 17 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
BerkinAKTAŞ Pekala hocam dediğiniz şekilde araştırma yapacağım fakat ben önceden domain adresime kendi hosting ns'lerimi yönlendirdim, wordpress kurdum.
Yönlendirdiğim NS 'ler kalsın mı yoksa nsleri iptal edip sadece domain kalacak şekilde mi alan adı yönlendirme yapmam gerekiyor.
Ben diyorum ki hani nsler kalsın.
Cpanele erişebileyim veya cpanel üstünden e posta açabileyim.İlerde belki forum.gamepaylasim.com kuracak olursam lazım olur.
NS yönlendirmelerini kaldırırsam, hosting iptal edilir. Hostingi bi yakınımdan aldım.

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)

KaanApaydın adlı üyeden alıntı

BerkinAKTAŞ Pekala hocam dediğiniz şekilde araştırma yapacağım fakat ben önceden domain adresime kendi hosting ns'lerimi yönlendirdim, wordpress kurdum.
Yönlendirdiğim NS 'ler kalsın mı yoksa nsleri iptal edip sadece domain kalacak şekilde mi alan adı yönlendirme yapmam gerekiyor.
Ben diyorum ki hani nsler kalsın.
Cpanele erişebileyim veya cpanel üstünden e posta açabileyim.İlerde belki forum.gamepaylasim.com kuracak olursam lazım olur.
NS yönlendirmelerini kaldırırsam, hosting iptal edilir. Hostingi bi yakınımdan aldım.

NS yönlendirmesini iptal etmezseniz yani değiştirmezseniz blogger üzerinde kullanamazsınız. Eğer forum vb projeleriniz var ise blogger'da bulunan sitenizi hosting üzerinde taşıyıp wordpress'e geçmenizi öneririm. Blogger ile bağlantınızı kesmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde domaini hem hostingte hem de blogger'da kullanamazsınız

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 17 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
BerkinAKTAŞ Hmm peki hocam aradığım cevabı aldım.Teşekkür ederim.. Wordpress çöp bişey yaa. Wordpress kurulu şuanda yanlız hiç memnun değilim. Eklentiler pert, tasarımlar güzel değil.Adam akıllı aradığım eklentiyi bulamıyorum.Bir bileşen ekliyorum siteyi güncelliyorum bileşen yok, farklı tarayıcıdan giriyorum bileşen var.Bunla böyle uğraşana kadar bloggere can kurban vallahi yaa.

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)

BerkinAKTAŞ Hmm peki hocam aradığım cevabı aldım.Teşekkür ederim.. Wordpress çöp bişey yaa. Wordpress kurulu şuanda yanlız hiç memnun değilim. Eklentiler pert, tasarımlar güzel değil.Adam akıllı aradığım eklentiyi bulamıyorum.Bir bileşen ekliyorum siteyi güncelliyorum bileşen yok, farklı tarayıcıdan giriyorum bileşen var.Bunla böyle uğraşana kadar bloggere can kurban vallahi yaa.

Tabii sizin düşünceniz sizin takdiriniz. Nasıl dilerseniz hocam

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 17 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Konu günceldir arkadaşlar +
BerkinAKTAŞ Hocam dediğiniz gibi hosting sağlayıcımın ns yönlendirmelerini iptal ettim ve domain adresimi isimtescil den aldığım için https://www.isimtescil.net/bilgibankasi/domainin-blogger-servisine-yonlendirilmesi adresinde anlatıldığı gibi işlemleri yaptım.Fakat www.gamepaylasim.com adresine giriş yaptığımızda karşılaştığım ekran bu Error establishing a database connection

Bi bilginiz veya bilgisi olan varmı bu konu hakkında :)

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)

Konu günceldir arkadaşlar +
BerkinAKTAŞ Hocam dediğiniz gibi hosting sağlayıcımın ns yönlendirmelerini iptal ettim ve domain adresimi isimtescil den aldığım için https://www.isimtescil.net/bilgibankasi/domainin-blogger-servisine-yonlendirilmesi adresinde anlatıldığı gibi işlemleri yaptım.Fakat www.gamepaylasim.com adresine giriş yaptığımızda karşılaştığım ekran bu Error establishing a database connection

Bi bilginiz veya bilgisi olan varmı bu konu hakkında :)

Yönlendirmelerinizi doğru blogger sitesine yaptığınıza emin misiniz?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al