-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
www.muhendisce.net sitemizde bazı hatalar alıyoruz. Anasayfanın en üstünde bazı kodlar görünüyor.
Bu kodlar göründüğünde slider pasif oluyor, kaymıyor.
Bu tarz sorunlarınızı çözecek arkadaşlar arıyorum.
Ayrıca sametsahin.com.tr sitemizde de bazı konularda destek almamız gerekli.
İyi çalışmalar
https://www.sametsahin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Wordpress'i bırakın hocam. Siteniz çok güzel ve içeriği yönünden çok kaliteli bilgiler içerecek gibi duruyor. Cms kullanacaksanız en az Drupal'e geçmenizi öneririm. Wp ile yapılmaya çalışılıyor her şey, Wp amacı dışına çıktı artık. Bu nedenle temalar yoğunlaştırılmış bir şekilde tasarlanıyor ve kullanıcı(yöneten) istediğini almak isteyince hata veriyor. Anlık olmasa da ileride sorun yaşarsınız diye düşünüyorum. Ha siteniz için ayrı bir /blog şeklinde blog kurarsanız Wp kurarsınız. Yine de size kalmış tercih etmek. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
serras62 adlı üyeden alıntı
Wordpress'i bırakın hocam. Siteniz çok güzel ve içeriği yönünden çok kaliteli bilgiler içerecek gibi duruyor. Cms kullanacaksanız en az Drupal'e geçmenizi öneririm. Wp ile yapılmaya çalışılıyor her şey, Wp amacı dışına çıktı artık. Bu nedenle temalar yoğunlaştırılmış bir şekilde tasarlanıyor ve kullanıcı(yöneten) istediğini almak isteyince hata veriyor. Anlık olmasa da ileride sorun yaşarsınız diye düşünüyorum. Ha siteniz için ayrı bir /blog şeklinde blog kurarsanız Wp kurarsınız. Yine de size kalmış tercih etmek. Başarılar dilerim.
Drupal nedir? Başka bir sisteme geçme noktasında bilgilendirebilir misiniz? Bu noktada desteğiniz var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Admin olarak giriş yapın >Ana sayfayı düzenle diyin ve çıkan yazıyı silin
Temanın Bug ı galiba sürekli oluyor.
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
hocam o kodlar gereksiz olduğu için yazı olarak kabul ediyor bu yüzden onlar çıkıyor skype pxjasius ekleyin detaylı görüşelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
pxjasius adlı üyeden alıntı
hocam o kodlar gereksiz olduğu için yazı olarak kabul ediyor bu yüzden onlar çıkıyor skype pxjasius ekleyin detaylı görüşelim
skype kullnmıyorum ama whatsup tan ya da face üzerinden görüşme imknımız var mı?