Konu kapanmıştır. Kilit rica ediyorum..



Herkese merhabalar,


Daha önce "ortaklık kuruldu" ibaresiyle konuyu kapatmıştım. Ancak, proje başlamadan önce şartlar değişti. An itibariyle, konu tazeliğini koruyor.



Türk ve uluslararası haberler içeren popurls(.)com ile neredeyse aynı görünüm ve işleve sahip bir site kuracağım. Domain, sunucu ve sitenin tabanı olan wordpress hazır ve teması da kurulu. Domain de oldukça can alıcı. Bu projeye ek harcama yapma niyetinde değilim. O nedenle öncelikle domainin güzel, sunucunun da hızlı oluşundan faydalanacağız. İnternette fenomen olma hayalim yok zaten. Facebook, twitter, google+ vb. platformlarda kendi sayfalarımızı açıp reklamımızı yapabilir, emin adımlarla kendimizi çeşitli grup ve topluluklara tanıtarak sitemizi canlı hale getirebiliriz.

Bu aşamada haber linklerinin canlılığının kontrolü, blog kısmına siteye uygun konuların girilmesi ve (dışarıdan çekilecek ise) orjinalliğinin garantilenmesi, SEO ve diğer optimizasyonların sağlanması ve uygun reklamların siteye alınması işlemlerini yapacak bir proje ortağı arıyorum. İlgili arkadaş haber sitesi ve SEO konularına hakim olmalıdır. Burada sitenin düzenli olarak kontrol edilmesi ve RSS haber linkleri ike reklamların sağlamlığının garanti altına alınması gerekiyor. Gerekirse blog kısmını ilk etapta kapalı tutup daha sonrasında da açabiliriz.

Reklam ve olası sponsorluk gelirleri %50-%50 bölünecektir. Bir de şuna dikkatinizi çekmek istiyorum: "projenin başarısı beklediğim seviyeye ulaşırsa ve güzel bir teklif alıp domaini satacak olursam, satış gelirinin de %30'unu proje ortağıma vereceğim." İlgilenen arkadaşlar referans projelerini belirterek PM atarsa sevinirim.


İyi forumlar!..

NOT: Bu arada işim gereği yoğun olduğum için mesajlarınıza gecikmeli cevap verebilirim.