Web: www.klasmedya.net
Mail: info@klasmedya.net
Telefon:0506 146 69 50
Berkay bey ile 1.800TL karsiligi bir proje icin anlasma sagladik, Kaporasini gonderip isi kendisine verdik. her iki taraf icin hayirli olmasini diliyorum.
Saygilar
Saygilar
Berkay bey'e verdigim is'i layiki ile ve fazlasi ile teslim ettiler. Proje basladigindan cok daha buyuk ve bizim eklemelerimiz ile buyudugu halde altindan kalkip harika is cikardilar. Kendileri samimiyetle gonulden tesekkur ederim ve bol kazanclar dilerim.
Saygilar
Saygilar
İşi layıkıyla yapan tüm sorunlarınıza çözüm üreten bir iş ahlakına sahip.Kendisine teşekkür ediyoruz.Gözünüz kapalı proje teslim edebilirsiniz.
Sıfırdan site yaptırıldı ilgili ve başarılı bir arkadaşlar tereddüt etmeden çalışabilirsiniz.
Sitemizi 2. version'a yükselttik işin başında istediğim tasarım ile alakası olmayan bir tasarım ve yazılık çıktı ortaya ama sanmayın bu durum beni üzdü aksine işimi kendi işi gibi benimseyip istediğimin kat kat daha iyisini ortaya çıkartarak her çalışmamızda defalarca şaşırtması ve fazlası ile memnun etmesi tesadüf veya şans değildir bu adam bu işin hakkını veriyor fazla söze gerek yok arkanıza yaslanıp kafanız rahat bir şekilde işinizi teslim edebilirsiniz. Tekrardan yeni version için teşekkürler KLASMEDYA.
Arkadaşla anlaşıldı iş tarafına verilmiştir.
İş yapıldı.İşi teslim aldım ödeme yapıldı.Sağ olsun arkadaş iş bitmesine rağmen söz verdiği gibi yapılacak veya değişecek bölümlerle ilgili değişiklikleri geceyarısı bile olsa arayıp düzelttirme imkanını bana sağlıyor.Gerçekten işinin ehli bir arkadaşımız tekrardan bize söz verdiği gibi her türlü desteği şuana kadar bozmadı ve sözünde durdu.Kendisine Teşekkür ediyor hayırlı kazançlar diliyorum
İş verildi. Projemiz için harika bir çalışma çıkardılar ortaya. İşinin ehli insanlar.
digitaLartist adlı üyeden alıntı
Php Script yaptırıldı.Herşeyi sorunsuz halletti, Teşekkürler
php düzenleme işi verildi. şimdiden ellerinize sağlık :)
Ellerinizi öpesim geldi çok teşekkür ediyorum halloldu işimiz:)