ugur1502
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Php,Html,Css,Ajax,İndex,Seo çalışması,Backlink,Hosting,Reseller ve Domain gibi Her türlü benzeri işinizi yaparım veya satarım. Daha öncede belirtmiştim. Her işime başlamadan önce %50 komisyon alırım tamamlandıktan sonrada tamamını alırım. Şu anda çoğu firma ile çalışmaktayım ancak daha çok iş lazım. Boş zamanım çok olduğundan daha çok kişi ile iş yapmak istiyorum... Normalde geceden sabaha kadar çalışır hallederim. Kısacası siz her türlü konuda bi danışın belki o konu hakkında da yardımcı olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Sen konundaki bu metin ile iş yapabileceğini sanıyormusun ? yani inanıyomusun ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
2 Senedir burda herşeyi görüyoruzda o yüzden sordum. Metinde bişey yok sadece metin olduğu için tercih söz konusu olmuycak mesajı biraz daha paragraflı ve iletişim referans gibi şeyler eklersen insanlar daha çok tercih eder. Sadece bir öneri
ugur1502
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla herşeyimle beraber eklemek isterdim referanslarımla falan ancak kısa ve öz yazdım. Önemli olan referans değildir. Bunun aynısını başka yerdede yazdım ve çok kişi ile görüştüm. İnsanlar belkide farklı olan şeylere geliyorlar. O yüzden kısa tuttum ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
:Umarım şans senin tarafında olur fakat bu forumda öz yazmak bazen hiç yeterli olmuyor insanlar gösterişede önem veriyor. Farklılık yaratmak metinle olabilir fakat görsellerle daha iyi bir hal alıcaktır:rolleyes:
ugur1502
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayırlısı hocam. Gelen gelir,giden gider :) Konuyu fazla açmadım. Ama zamanla açarım...