lostyazilim

Profesyonel Wordpress SEO Danışmanlık Hizmeti

2 Mesajlar 495 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

SEO Danışmanlık Hizmeti

SEO, doğru bilinen yanlışlarla doludur. Öncelikle bazı doğru bilinen yanlışlara değinelim:

• Google'da dünyanın en zeki mühendisleri çalışıyor. Google, elle yapılmayan her şeyi farkedebilecek kapasiteye sahip.

• SEO paketleri zararlıdır cümlesi yanlıştır. Doğrusu, otomatik programlarla yapılan SEO paketleri zararlıdır olmalıdır.

• Google SEO'yu sever, ki zaten kendisi de SEO yapılmasını tavsiye etmektedir (bkz: https://support.google.com/webmasters/answer/35291).

• Google'ın bahsettiği SEO, backlink değildir. Sitenin arama motorlarına uygun olmasıdır. Yani kısaca biz ona Site İçi Optimizasyon diyoruz.

• Backlinkler, Google'ın kesinlikle sevmediği bir şeydir. Bu cümle yanlış anlaşılmasın, Google backlinkleri takip eder ve siteleri buna göre sıralar. Ancak bunun elle yapılmasını, yani birisinin tavsiye amaçlı değil de para veya başka bir şey karşılığında backlink vermesini Google sevmez ve bunu çok kolay ayırt edebilir.

• Backlink derken, sitelerin altındaki linklerden bahsetmiyorum, kelimelere verilen linklerden bahsediyorum. Ayrıca ben, backlink alınmasını tavsiye etmiyorum. Önceki cümleleri okursanız Google'ın dünyanın en zeki mühendislerine sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu mühendisler, backlinkin ne olduğunu gayet güzel anlayabilmektedir (sitenin altında başka bir sitenin linkinin olması doğal olarak açıklanabilir mi acaba?).

• Tanıtım yazısı konusuna gelirsek, her şey burada değişmektedir. Otomatik yapılan işlemlerden öncelikle uzak durun, ardından bütçe belirleyin. Bütçenize göre sitenizle alakalı sitelerden link almaya başlayın, ancak bunu sitenin yaşına ve diğer özelliklerine göre belirli ve düzenli bir şekilde yapmalısınız.

• Ve daha bir çok şey...

Benim verdiğim hizmet, kelime odaklı bir hizmet değildir. Yani ben balık tutmam, balık tutmayı öğretirim :).

Verdiğim hizmetler aşağıdaki gibidir (WordPress haricindeki sitelere ilk hizmet -kurulum- verilmemektedir):

• WordPress kurulumu ve gerekli bütün işlemlerin yapılması

• Site içi SEO ayarlarının tamamlanması

• SEO danışmanlık hizmeti (1 hafta boyunca tarafımdan dış SEO hizmeti verilecek ve her yapılan işlemden önce bilgi verilecektir, işlem sonunda siteye nasıl devam etmeniz gerektiği hakkında detaylı bilgi alacaksınız, ayrıca SEO konusunda neler yapmanız gerektiğini de öğrenmiş olacaksınız)

Hizmet hakkında detaylı bilgi için iletişim adreslerimiz:

Ücretlendirme:

Danışmanlık hizmetinin ücreti 100 TL'dir. Çalışmaya göre ücrette değişiklik olabilmektedir. İletişim adresleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Not: Eğer hizmetten memnun olmazsanız ve hizmetin size hiçbir getirisi olmazsa paranızın tamamını geri alabilirsiniz.

wmaraci
reklam

horhor65 horhor65 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Van
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 22 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Pm gönderdim inşlh yardımınız dokunur

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al