lostyazilim

Proje Yapmak Isteyenler , Ekibe Katılmak Isteyenler , Uzmanlar , Kendini Geliştirmek Isteyenler

4 Mesajlar 1.292 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Krijgers Krijgers Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese merhaba.

Proje yapmak isteyen ama bunu hayata geçiremeyenler ,

Bir projede , ekipte yer almak isteyenler ,

Alanında iyi olduğunu düşünenler ,

Benimde bir katkım olur diyenler ,

Kazanç sağlamak isteyenler bilgisayar başında uzun zaman geçirenler,

Kendini geliştirmek isteyenler

Oyun yazmak isteyenler , Antivirüs programı yazmak isteyenler her türlü alanda konuda yer almak isteyenler

İyi reklam yaparım , Pazarlamam iyi Youtube da kendimi videomu çekmek istiyorum diyenler :)

artık yeter bende bir işin ucundan tutmak istiyorum diyenler

Bu konu sizi ilgilendiriyor olabilir.

Uzun zamandır projeler ile iç içeyim.Konunun amacı bir çok alanda web üzerinde işler yapmak , projeler geliştirmek fikir alışverişi ve fazlası için bir ekip oluşturmaktır.

Detaylara geçmeden önce kendimden neler yaptığımdan neler yapacağımızdan biraz bahsetmek istiyorum.

Kısaca Ben

Bu forum sitesinde bir çok konum oldu büyük projeler gerçekleştirmek için. Bu projeleri gerçekleştirme aşamasında çok deneyim kazandım.Bir proje de önemli olan ihtiyaçları ekip dayanışmasını ve bir çok şeyi öğrendim.

Kendimi bildim bileli bu işlerle haşır neşirim.Çoğumuz gibi bir websitesi ile başladım C C++ ve bir çok programlama dilini öğrenerek kendimi geliştirdim.Ama daha çok web üzerinde ilerlemeyi tercih ettim.Bu nedenle ( Orta Derece Css + Jquery ) Php'yi ise ileri düzey biliyorum.

Daha bir çok konuya hakimim fazla uzatmadan bir şirketde çalışıyorum diyerek kendimle ilgili detayları daha sonraya saklıyorum.

Ekipte başka kim var ?

Benim dışımda bu işte tasarım konusunda kendisine çok güvendiğim tasarımlarını çok sevdiğim bir arkadaşım var .Kendisi ile sizler tanışacağımız gibi :) internet üzerinden tanıştık ve uzun zamandır beraber işler yapıyoruz.

Peki neler yapacağız konu nedir ?

Öncelikli amacımız projeler geliştirmek olacak.Ne tür projeler yapabiliriz , Nelere ihtiyacımız var bunları beraber konuşup beraber detaylandıracağız.

Uzman arkadaşlar asıl ekipte görev alacaklar.

Kendini geliştirmek isteyenler uzman arkadaşlardan yardım alarak kendini geliştirip ekibe dahil olacaklar.

Proje geliştirmek , Seo çalışmaları , Yazı işleri , Oyun yapımı Aklınıza gelen tüm alanlarda bu ekip yer alacak

Kazanç ne olacak

Buraya kadar okuduğunuza göre konu dikkatinizi çekmiştir ve diğer konulardan farklı olarak istediğimiz ekibi oluşturabilirsek 2 türlü sistem düşünüyoruz

1. sistem ) Aylık düzenli olarak uzmanlara maaş verilecek.

2.sistem ) Proje ortaklığı şeklinde olacaktır.

Şunuda eklemek istiyorum bu iş her zaman internet üzerinden değil gerektiğinde buluşmalarla yada daha ileri gidelim kendi yerimizi açıp kendimizi geliştirerek devam edecek.Bu ekip Türkiye'nin en güçlü kadrosuna sahip olacak.

Biz neler istiyoruz sizden

- Bu işe vaktini ayırabilecekler

- Sevdiği işi yapanlar , yada yapmak isteyenler.

- Ekip çalışmasına uygun kişiler.

- Alanının ne olduğunun bir önemi yok.

Ekibi güçlendirmek için Türkiye'nin en güçlü kadrosunu toplamayı planlıyoruz ve bunun için bir çok reklam çalışması ve bir çok çalışma planlıyoruz.Eğer bu konuda kendinize güveniyorsanız ekibe sizi de bekliyoruz.

İletişim için live : webproje@outlook.com

wmaraci
reklam

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
skype adresiniz varmı detaylı konuşalım?

Krijgers Krijgers Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
webproje@outlook.com adresini ekleyiniz.

selcen selcen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 50 / K
  • Meslek webmaster adayı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Ben antalyada yaşıyorum.Uzun zamandır web tasarım ve programlamayla ilgileniyorum.Uzmanım diyemem ,kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Şimdilik wordpressle bir site yaptım.Bir yıl iki aydır yayında.fakat uzman olmak istiyorum.Html ve css bilgim fena değil.Photosop da tasarım yapmaya çalışıyorum.Sitemin adresi www.yeltenkasabasi.com.
Ekibinize katılmayı çok isterim.

Ek Olarak: Tekrar merhaba ,proje yapmaktan söz etmişken Düşündümde hiç türkçe tema satış sitesi yok.Aslında ben böyle birşey yapmak istiyorum.Wordpress temaları,psd temalar,html5 ve cc3 temalar vs.Tasarımcılar , tasarımlarını siteye koyacaklar ve müşteriler parasını ödeyip kullanacaklar.Böyle bir proje nasıl olur sizce.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al