-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba,
Zaman bulamadığım için elimde hiç dokunulmamış projeleri ayağa kaldırıp ilgilenebilecek babayiğit meslektaşlarıma ihtiyacım var, ziyan oluyor.
Birkaç ay sonra zaman bulamadım, ilgilenemedim gibi mesajlar ile satmayı denemektense tüm reklam gelirini sahiplenerek içeriğe sahip çıkacak ve işletecek webmaster veya ilgili birileri var ise lütfen değerlendirip dönüş yapsınlar.
Teşekkürler.
Düzenleme: Tüm server ve gider masrafları tarafımdan karşılanacaktır, herhangi bir harcamanız olmayacak.
Sadece isteğim Adsense kullanılabilir, özgün bir platform oluşturmanız ve kalıcı gelir ortaklığı için cüzzi bir pay bırakarak içeriği düzenlemenizdir.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Konuya bilgi eklenmiştir.
İki arkadaşımdan ".com domain yokmu hocam" gibi mesajlar aldım ve garipsedim. Bilen arkadaşlarımız daha tecrübeli yaklaşacaklardır eminim. Google için .com veya .co fark etmez, keyword olması ve içeriğin özgün olması yeterlidir. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Emlakofisi.co adına PM alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Konuyla ilgili olarak bilgi anlamında ne merak ediyorsanız sorun buradan da cevaplayabilirim dilerseniz. O projeyle ilgili olarak her emlak ofisinin kendi dükkanını oluşturacağı bir proje scripti de mevcut elimde, Türkiye genelinde bir proje oluşturulabilir, ancak zaman ayıracak bir dost lazım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Başına iş almışın :-) pm ile ne alakasız sorular gelecek tahmin bile edemezsin :-)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Şu ana kadar beklediğimden daha mantıklı sorular geldi. Adsense işin içinde olduğu için çok fazla sınırları genişletemiyoruz ;)