Rehber toplam 13 sayfalık bir word dosyasını (3300 kelime) ve gerekli ekran görüntülerini içeriyor. Tamamen edindiğim tecrübeler karşılaştığım sorunlar ve yaptığım hatalardan yola çıkarak her bir satırını kendi ellerimle yazdığım bir rehberdir. Kesinlike bir bot,program kullanma durumu yok. Tamamen doğal ve organik şekilde sitenize Reddit'ten nasıl ziyaretçi çekebileceğinizi açıkladım. Sadece kullanmak isteyenlere ''Reddit hesap oluşturucu bot'' linkini ekledim.
Rehberi [MENTION=41825]L0pht[/MENTION] hocamın Reddit'i hiç bilmediği göz önüne alarak 0'dan, Reddit ismini ilk kez duyanların dahi anlayabileceği düzeyde hazırladım. Ayrıca bu rehber yabancı sitelere, özellikle İngilizce sitelere yöneliktir. Başlıca konular ise şöyle ;
- Reddit nedir?
- Reddit kullanıcı kitlesi nasıldır?
- Karma nedir nasıl kazanılır?
- Reddit'te ban yemek, ban çeşitleri?
- Reddit'te nasıl post atmalıyım? (bu kısım asıl detay bilgiyi içeriyor.)
- Reddit'te çok yüksek abone sayılı subredditlerde banlanmadan nasıl paylaşım yapabilirim? (1 Milyon üzeri)
- Reddit otomatik hesap oluşturma botu(Kolay kullanım, basit arayüz)
- Günlük organik 100 üzeri tekil yurtdışı hit elde etme yöntemi (Reddit'ten bağımsız bir yöntem)
Rehberi uzun süredir redditte edindiğim tecrübelerle hazırladım. Bu tecrübeleri elde edene kadar çok kez ban(hatta domain ban) yedim. Rehberi okuyarak benim yapıp doğrusunu öğrendiğim hataları yapmayacak, daha kısa sürede hedefinize ulaşabileceksiniz. Tek isteğim sabırsız olmamanızdır, planınızı zamana yaymanızdır.
Rehberimdeki teknikleri kullanarak oluşturduğum hesabımdan aldığım örnek etkileşim sayıları. Hesap bu postlar atılırken yaklaşık 1 haftalıktı.
Bu şekilde atılmış birden fazla post örnekleri rehberimde mevcut.
Tek tuşla reddit hesabı oluşturabileceğiniz bir botta rehberimde mevcut.
Rehberimin sonuna günlük organik 100+ yurtdışı tekil hit alabileceğiniz bir yöntem ekledim. Bunu bilenleriniz elbette vardır ancak bilmeyen arkadaşlarımız için de faydalı olabileceğini düşündüm. [Bu yöntem redditten bağımsızdır]
Bu rehberdeki adımları takip ederek kendinize Reddit üzerinden düzenli hit gerçekten sağlayabilirsiniz. Ayrıca rehberi aldıktan sonra da merak ettiğiniz, sormak istediğiniz, takıldığınız, eksik bulduğunuz her durumda destek olacağımın garantisini veriyorum. Ama yine de aradığınızı bulamaz ve memnun kalmazsanız, ödediğiniz ücreti geri iade edeceğim.
Ücret talebim ise ilk rehberim olması sebebiyle sadece 30 TL.
Ödeme Yöntemi: Papara ve İşbank(Havale-EFT)
Forum dışı almak isteyen arkadaşlar hi.kucuk1@gmail.com üzerinden iletişim kurabilirler.
Satın almadan önce sormak istediğiniz, merak ettiğiniz detayları sorabilirsiniz, kısa sürede dönüş sağlayacağım.
Satın Alan Kullanıcıların Yorumları
@hikman arkadaşımızın eline sağlık merak ettiğim tüm soruların cevabı fazlasıyla var doğrusunu söylemek gerekirse çok detaylı anlatım olmuş parasını fazlasıyla hak ediyor.