Merhabalar arkadaşlar. Google, Yandeks ve diğer arama motorlarının görsellere ne kadar önem verdiğini az çok biliyorsunuz. Yazılarınız ne kadar özgün olsa da resimler kopya olursa yine pek bir faydası olmaz veya istediğiniz sıraya tam olarak gelemezsiniz. Bu amaçla böyle bir hizmeti sunuyorum. Bilen bilir esim sitelerinde 1 resim 4-5 liradan satılmaktadır.

Bütün sektörlere göre konuya uygun olarak resimlerinizi özgün hale getirebilirim. Ayrıca resim üstüne de konu başlığını ekleyerek sosyal medya paylaşımlarında daha fazla tıklanma alabileceksiniz.

Yapacağım işlemde wordpres sitenizde konu resmindeki özgün olmayan resimleri kalıcı olarak silip yerine %100 özgünleştirdiğim resimleri ekleyeceğim.

Ayrıca resim üstüne site isminizi de ekleyebilirim.


Kendi taktiklerim ile resimleri tamamen değiştirerek %100 özgün hale getirmekteyim. Kendi sitemdeki bütün resimlerim ilk 5 sıradadır.

Örnek Resimler

[img]http://i.hizliresim.com/7DyYDN.jpg" />

[/IMG]
*
*

[img]http://i.hizliresim.com/g69n6O.jpg" />

[/IMG]

Sitenizin renk yapısına uygun olarak renkleri değiştirebilirim. 10 resim altında işlem yapmıyorum. Kendinizi hiç yormadan bu işi sizin için yapacağım. Etkisi ve faydasını kısa sürede göreceğinizden emin olabilirsiniz.

İşlem Ücreti: Resim Başına 75 kuruştur

Ödeme: Enpara, İşbank, Ziraat