Selamlar Değerli Forum Üyeleri,
Türkiye'de artan maliyetlerden, TL'nin değer kaybından ve ay sonunu getirme stresinden yoruldunuz mu? Paranızı enflasyona karşı korumak ve gelirinizi Dolar ($) bazında kazanmak artık bir hayal değil.
Cebinizden binlerce lira çıkmadan, evinizin konforunda, stok tutma derdi olmadan ve en önemlisi hiçbir risk almadan uluslararası pazarda satış yapabileceğiniz bir iş modeli olduğunu söylesem?
Yıllar süren tecrübelerimi, tüm düşüş ve yükselişlerimi, deneme yanılma ile öğrendiğim tüm sırları bir araya getirdiğim "Adım Adım eBay'de Başarı Eğitimi" setimle tanışın!
Bu Eğitim Seti Size Ne Vaat Ediyor? 🤔
Bu eğitim, size sadece "şunu yapın, bunu satın" diyen teorik bilgilerle dolu bir e-kitap değil. Bu, benim ve öğrencilerimin bizzat uyguladığı ve sonuç aldığı, pratiğe dayalı, adım adım ilerleyen bir seridir.
✅ SIFIR SERMAYE: Ürünü satmadan satın almak yok! Müşteri siparişi verdiğinde ödemeyi alacak, sonra tedarikçiden ürünü alacaksınız. Cebinizden para çıkmaz.
✅ SIFIR RİSK: Satılmayan ürünlerin elinizde kalması, depo maliyeti, iade zararları gibi risklerin hiçbiri bu modelde yok.
✅ DOLARLA KAZANÇ: Türkiye'de yaşayıp, ödemelerinizi Dolar olarak alırsınız. Geliriniz kur dalgalanmalarından etkilenmez, aksine değerlenir.
✅ LOKASYON BAĞIMSIZLIĞI: İhtiyacınız olan tek şey internet ve bir bilgisayar. İster evden, ister tatilden çalışın.
EĞİTİM İÇERİĞİNDE NELER VAR?
Eğitimimiz, en temel seviyeden başlayıp sizi ileri düzey bir satıcı yapacak şekilde modüller halinde tasarlandı:
Modül 1: Zihniyet ve Temel Kurulum 🧠
eBay'de Dropshipping Mantığı
Modül 2: Altın Değerinde Ürün Bulma 💎
Kâr Marjı Yüksek, "Yok Satan" Niş Ürünleri Bulma Taktikleri
Modül 3: Mıknatıs Gibi Çeken Listeleme Teknikleri 🔥
Satış Getiren Başlık, Açıklama ve Görsel Optimizasyonu
Doğru Fiyatlandırma Stratejileri ile Kârı Maksimize Etme
Modül 4: Sipariş Yönetimi ve Müşteri İlişkileri 📦
İlk Siparişinizi Aldınız, Şimdi Ne Olacak? Adım Adım Sipariş Yönetimi
Olumlu Geri Bildirim (Feedback) Almanın Püf Noktaları
Modül 5: İleri Seviye Taktikler ve Hesap Sağlığı 📈
eBay Kısıtlamalarından (Limitler) Kurtulma ve Satış Limitlerini Artırma
Hesap Sağlığını Koruma ve Suspend Riskini Sıfıra İndirme Yöntemleri
💥 KAMPANYA FİYATI! 💥
Bu bilgi ve tecrübelerin tamamını içeren, sizi adım adım Dolarla kazanca götürecek bu kapsamlı eğitimin normal fiyatı 2500 TL'dir.
Ancak, konunun açılışına özel ve hızlı hareket edenlere bir fırsat sunmak istiyorum!
🔥 İLK 15 KİŞİ İÇİN FİYAT SADECE 1500 TL! 🔥
Bu, finansal geleceğinize yapacağınız en kârlı yatırım olacak. 1-2 başarılı satışla bu ücreti fazlasıyla geri kazanabilirsiniz.
Kalan Kontenjan: 15
(Her satış sonrası kontenjan güncellenecektir.)
SATIN ALMA VE İLETİŞİM
Eğitim setini indirimli fiyattan satın almak ve aklınızdaki soruları sormak için PM (Özel Mesaj) üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
Ödeme Yöntemleri: Banka Havalesi / EFT /
Unutmayın, en büyük risk, hiçbir risk almamaktır. Dolarla kazanacağınız yeni bir hayata ilk adımı atmak için daha ne bekliyorsunuz?
Not: Eğitim içeriği 2025 yılı güncel eBay politikalarına ve arayüzüne göre hazırlanmıştır.
TELEGRAM : @faucetenbcom