Müşterilerimizin dikkatine, COVID-19 nedeniyle sistemde olan gecikme sorunu ortadan kalkmıştır. Daha önce doğrulama kodu alıp hala beklemede olan haritalarınız ise sistemin yoğunluğuna göre onaylanacaktır.
Şu an yeni giriş yaptığınız haritalar, haritalar üzerinde gözükecektir.
Saygılarımızla.
Sadece forum içi BAZI referanslarımız;
1 adet aldım, çok ilgili arkadaş.
teşekkürler, gayet kibar, samimi ve yardımsever birisi...
mersinstyle adlı üyeden alıntı
Toplam'da 30 Adet kod aldım güvenle çalışabilirsiniz. Çok ilgili bir arkadaş yaşadığım tüm sorunlarda bizzat ilgilendi ve sorunu çözdü.15-20 Gün kod beklemek istemiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, Özelikle SEO açısında'da çok önemli. Düne kadar site adını yazmama rağmen çıkmayan site konum ekleyip konuma siteyi ekleyince ilk sırada çıktı
Tamamen iyi niyetli ve iş bitirici bir arkadaş. Teşekkür ederim kendisine.
1 adet konum hizmeti alındı. İlgilili arkadaş sağolsun yardımcı oldu. Teşekkür ederim.
Arkadaştan pin satın alındı, ilgili ve alakalı bir arkadaş, gerçekten tavsiye ediyorum. İşinin hakkını fazlasıyla veriyor. Çok sağol hocam.
3 adet maps hizmeti aldım anında onaylandı toplu alacağım arkadaştan tavsiye ederim
Anında onay alındı,güzel bir hizmet verdi,teşekkür ederim.
7 adet harita kaydı alınmıştır. İlgisi için teşekkürler.
2 adet daha alınmıştır. Arkadaş çok ilgili ve işinde çok iyi. Kendisi ile sürekli çalışacağım nasip olursa.
Müşterimiz için hizmet alındı. Gerçekten harika bir ilgi var. Teşekkürler.
1 adet alın ve başarılı bir şekilde doğrulandı. arkaaşlar çok ilgiliydi sağolsunlar. Her ihtiyaç anında sitemlerinden hizmet almaya devam edeceğim.
1 Adet Harita kaydı alındı. Gayet hızlı işlem yaptı arkadaşımız. Tekrar çalışmak dileğile hayırlı satışlar.
16 Nisan 2020'den bu yana bekliyor
Arkadaş tekrar müdahale etti ve işlem tamamlandı teşekkür ederim kendisine
Arkadaş tekrar müdahale etti ve işlem tamamlandı teşekkür ederim kendisine
Konum hizmeti aldim, gayet hizli bir sekilde hallettik. Bol kazançlar diliyorum.
1 adet hizmet alındı, anlık hizmet için teşekkürler
Anında doğrulandı inceleme aşamasında şuan. Teşekkürler
Hizmet alındı , teşekkürler
ödeme geçildi hizmet bekleniyor
Bir adet sipariş verildi
1 Adet pin alındı. Doğrulma geldi, inceleme sürüyor diyor. Satıcı güvenilir ve hızlı , teşekkürler.
1 adet için anlaşma sağlandı
1 Adet Kod alındı teşekkürler.
5 adet için ödeme gerçekleştirildi. Gerçekten ilgili bir arkadaş
Hayırlı satışlar dilerim.
Hayırlı satışlar dilerim.
1 adet hizmet alındı onay bekleniyor. iligili aşırı hızlı teslim
1 Adet konum doğrulama hizmeti alınmıştır. Teşekkür ederim.
Bir adet hizmet alındı ve 30 dakika içerisinde pin kodunu gönderdi. Teşekkürler.
2 adet hizmet alımı yapılmıştır , son derece ilgili bir arkadaş tavsiye ederim.
3 adet konum satın aldım anında teslim etti. Teşekkür ediyorum.
2 adet kod alındı ilgili bir arkadaş
1 adet konum hizmeti alındı. Arkadaş sağolsun yardımcı oldu. Teşekkür ederim.