-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Adwords
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar android telefonumdan fotoğrafları sildim ve sonra google playden indirdigim hiç bir uygulama ile o fotoğrafları tekrar geri getiremedim root atamıyorum telefona denemedigim yol kalmadı fotoğraflar geri gelmiyor o fotoğrafları geri getirmemi sağlayacak kişiye 0.2 btc verebilirim.
Edit. Arkadaşlar Sorunumu çözene 0.2 bitcoin veriyorum !
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
0,1 btc 6000 tl yapar şuanlık. ücretli geri getiren yazılım siteleri var bunlar, bundan daha az tutar. ha yok illa verecem diyorsanız telefon marka model yazın, root elbet olur. en önemli nokta silinme işleminden sonra telefona herhangi bir şey yükleme/silme yapılmaması. umarım yapmamışşınızdır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Adwords
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şöyle telefonum o dönemde hafıza kartı olmadığı için bellek dolu boşaltın uyarısı veriyordu. bende galerimi silmiştim fotoğrafları geri getirebilirim diye fakat ne yaptıysam olmadı telegram yüklü oldugu için grupdaki fotoğraflar vs hep kayıt olmuş onlar var sadece ekstra birşey yükleyip silmedim yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Harici diskde başıma geldi. Format yapılmış diskten geri getirdim tüm bilgileri. Ama telefonda denemedim. Eğer yaparım diyen çıkmazsa hdd ye yaptığım işlemi yaparak yardımcı olmak isterim. Ödül güzel 🚀
Google Yerel Arama Kelimelerine Göre Sitenizi Hazırlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Adwords
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ödülde ciddiyim arkadaşlar yeterki o fotoğrafları kurtaralım 1t anede degil o fotoğrafdan 10 15 tane çekip silmiştim sırf geri getiririm diye. yani 15 taen o fotoğraftan var 1 tanesini kurtarsak yeter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazilim Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-