-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Kısa bir süre önce site tanıtım kısmında konu başlığı ile ilgi alanı olan arkadaşları davet ettiğim forum adresimize oldukça zayıf dönüşler aldığım için yenilemek istiyorum.
Otomotiv sektörüyle alakalı geniş bir forum faaliyeti planladığımız firma destekli bir platform oluşumu içerisindeyiz. Ancak forum kültürüne hakim deneyimli kalemler bulma konusunda emin adımlarla ve doğru arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.
Bu konuda 1-2 TL makale ücretine bakmak yerine uzun vadede 100-200 TL düzenli gelir planları yapan arkadaşlarımızı
Otomotiv Türkiye adresinde içerik oluşturma ve denetleme hususlarında katılmak üzere davet ediyorum.
Lütfen ben yaparım ve bu işten keyif alıyorum diyen arkadaşlarımızın mesajlarını itinayla yanıtlayacağımı belirterek dönüşlerini rica ediyorum.
Site gelirleriyle ilgili tamamen masrafsız gelir modeliyle çalışacağımız için gelir yönünde endişe duymamanızı gönül rahatlığıyla dile getirebilirim, zaten tanıyanlar biliyorlar ;) Ki otomotiv sektörüyle ilgili azcık bilgiye sahip olan arkadaşlarımızın ne kadar ciddi rakamların döndüğü konusunda bilgisi vardır.
Teşekkürler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
Content Management
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konu dışı olarak belirtmeliyim ki son zamanlarda gördüğüm en iyi forum tasarımı olmuş. Modifiye ile ilgili biraz daha renklendirebilirseniz şahane birşey olur diye düşünüyorum. Zamanım olsaydı ücretsiz moderatörlük yapabilirdim ancak malesef ilgilenebileceğim zamanım bulunmuyor. Hayırlı olsun şimdiden :) Ara ara takip etmeye çalışacağım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Beğeni ve cümleleriniz için teşekkürler, bu ufak ama tatlı nüsans hamleleri insana iyi hissettirebiliyor; keyifli çalışmalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Web Site Kurulum, vBulletin, WP
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
pm gönderildi
Xenforo, Wordpress ve vBulletin, Skeype: turhan6700, Tel: 0541 812 01 45
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Beklentilerinizi çalışma şekillerini pm atarsanız görüşelim hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Eğer günlük, haftalık, veya aylık ödeme talep planı ile görüşüyorsak birbirimizi yormayalım :)
Ben bu işten keyif alacak ve ileri vadede otomotiv sektörünün yüksek gelir modelleriyle elde edilecek kazanca ortak olacak çalışma arkadaşları arıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam naçizane fikrim, kategorilerin biraz daha belirginleştirilmesidir.
Mesela logodaki yazı renginde olabilir.
Yoğunluktan içerik üretemem fakat denetleme de gönüllü de yardımcı olurum.
Küçük ek pmde.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com