2010 2014 yılları arasında günlük 2milyon+ marketing amaçlı eposta gönderimi yapmaktaydım o yıllardan sonra normal hayattaki işim nedeniyle sektörü bıraktım ancak bu günlerde fırsat buldukça tekrar gönderim yapmaktayım.

Dilerseniz websitelerinizden topladığınız eposta adreslerine affiliate epostaları gönderin isterseniz kendi ürünlerinizin reklamını yapın. Tüm reklam mecralarından daha az maliyetle tanıtım yapın. 1.000 Eposta gönderimi sadece 0.1usd
------------------------------------------------------
Size sunduğum hizmet ise kendi eposta datanıza günlük 50.000 adete kadar ve her 1.000 eposta 0.1 usd amazon.com tarafından ücretlendirilerek eposta gönderebilirsiniz. Ben size anahtar teslim sistem kuracağım siz veritabanınızı aktarıp eposta tasarımınızı yükleyip gönderimi yapacaksınız.

Piyasada en uygun maliyet Amazon AWS olduğu için ondan yararlanıyorum.
Eposta gönderim panelinizi LİSANSSIZ olarak kuruyorum kendi ihtiyaçlarınıza göre daha sonrasında codecanyon vb yerlerden farklı script lisansları satın alarak gönderim yapabilirsiniz.

İşleyiş;
Sipariş üzerinden yaklaşık 1 saat sonra gönderim paneliniz ve gerekli ayarlamalar yapılıp sistem deneme gönderimlerine başlanır. Deneme gönderimleri tamamlandıktan sonra Amazon ile irtibata geçilip gönderim kotası arttırılması sağlanır bu işlem 2 3 gün sürebilmekte ve iş tamamlanmış olur.

Önemli notlar:
1- Bu konuda kesinlikle eposta datası satışı yapılmamaktadır.
2- %100 hotmail inbox garantisi vardır ancak bu tamamen sizinle alakalı bir durumdur. Şayet eposta listeniz internetten vvarez e düşmüş ordan burdan toplanmış ise muhtemelen bounce ve şikayet nedeniyle kısa sürede Amazon Ses hesabınız askıya alınacaktır. Deneme gönderimlerinde hotmail inbox gönderilir ve teslim edilir.
3- Teslimattan sonra para iadesi mümkün değildir.
4- Epostalarınızı Türkiye alıcılarına gönderecekseniz Double-Opt in hususunu araştırınız ve ondan sonra iletişime geçiniz.
5- Domaininiz daha önce eposta gönderiminde kullanıldı ise mutlaka bilgi veriniz.
6- Sistemi yönetmeyi tamamen göstereceğim için sonrasında destek ihtiyacınız olmayacaktır. İhtiyaç hasıl olursa iş yoğunluğuma göre yardımcı olmaya çalışırım.
Gerekenler:
1- Cpanel hosting cpanel bilgileri
2- Domain
3- Amazon AWS hesabı ve bilgileri

Ücretlendirme: 350TL (2010 2014 yılları arasında en az 1000TL lik kurulum ücreti olurdu)
Ödeme iş bankası

Referans amaçlı ilk 2 kurulum %50 indirimli ve 175 TL

skype: smtpttk