Konu Güncel ✅ 28/09/2025 - Devam Ediyor  

Yeşil Renk: Bankanın Verdiği Ödül (TL veya puan olabilir, aşağıda standart olarak hepsini TL olarak gösterdim.)

Mavi Renk: Benim Yaptığım Geri Ödeme (TL Havale/EFT)

Banka Puanları Nedir?: Banka puanlarını e-ticaret/market/benzinlik gibi alanlarda kullanılabilirsiniz. Kasadaki görevliye kart puanıyla ödemek istiyorum derseniz, harcama tutarı kartınızdaki puandan düşer. Herhangi bir alt limit gibi sınırlaması yoktur. Örnek olarak 1000 TL'lik puan ile 1000 TL'lik alışveriş yapılabilir, puan parça parça olarak da kullanılabilir. Daha fazla bilgi için konu üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz.

Banka isimlerine tıklayarak, kampanya kurallarına ulaşabilirsiniz. Bazı bankalar ref kodu girilmeden ödülü vermiyor.

Bazı kampanyalarda sadece müşteri olma şartı var, bazılarında ise harcama şartı bulunuyor. Harcama kısmını cüzdanlara çekerek halledebiliyoruz, sıkıntı çıkarsa yazabilirsiniz yardımcı olurum. Banka puanlarını benzinlik, market, e-ticaret gibi alanlarda kullanabilirsiniz, toplamda +5000 TL'lik puanınız bulunuyorsa %10 kayıpla TL olarak dönüşüm sağlama yöntemleri için iletişime geçebilirsiniz.

Kuveyt Türk -> 1300 TL + 500 TL -> Ref Kodu: UK834356

Garanti BBVA -> 1500 TL(Öğrenciye +3000 Daha) + 750 TL -> Ref Kodu: WUPY58OL

Yapı Kredi -> 600 TL + 300 TL -> Ref Kodu: 14KMOZTK

Akbank (Talimat Şart)-> 0 TL + 0 TL -> Ref Kodu: 100010012289541

İş Bankası -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: J4J5M0C0

Odeabank (+50K Bakiye Şart) -> 0 TL + 1000 TL -> Ref Kodu: XHEF538A

Albaraka -> 250 TL + 100 TL -> Ref Kodu: 4SVNMOXV

Hayat Finans -> 0 TL + 0 TL -> Ref Kodu: OM37956034

ING Bank -> 2000 TL + 1000 TL -> Ref Kodu: INGJODLTI

Getir Finans -> 300 TL + 0 TL -> Ref Kodu: GPNDQEW 

Teklifim Gelsin -> Refli - Refsiz -> 20 TL Puan + Ücretsiz Kredi Puanı Öğrenme > Ref Kodu: 167b009 

Freecash.com -> Refli - Refsiz

İletişim için wp: https://wa.me/+905513476090 veya telegram: t.me/the10100

Güven sağlaması açısından; şikayet geçmişi, ticaret geçmişi, konu yorumlarını vb. inceleyebilirsiniz.

Geri Ödeme Alabilmek İçin:

- Kayıt olmadan önce kota için benden teyit alın, teyit almadan yapılan işlemlerde geri ödeme yapmıyorum.

- Geri ödeme yapabilmem için ödülün bana yansıması gerekiyor. (Herhangi bir sebepten dolayı bana gelen ödül az yatırılırsa, gelen ödülün %50'sini ödüyorum.)

- Bankaların ödülleri ne zaman yatıracağına linklere tıklayarak bakabilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Kuveyt Türk -> 1300 TL + 500 TL -> Ref Kodu: UK834356

1) Referans koduyla müşteri olun.
Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız ertesi günü bana ödül yatıyor, yattıktan sonra 500 TL göndereceğim.

2) Banka kartına başvurun.

3) Müşteri olduktan en az 24 saat sonra sanal banka kartı ile 500 TL'lik harcama yapın. (Hepsipay / İstanbul Kart yüklemesi vb. de geçerli.) | (Normalde sanal banka kartı ile yapılabiliyor ancak ödül gelmezse fiziksel kart ile deneyin.)

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 500 TL kazanacaksınız.

Ek: Kredi kartıyla 300 TL harcamaya 300 TL iade.

Ek: Otomatik ödeme talimatına 500 TL iade.

Ek: Öğrencilere her harcamaya %10 geri iade ediyor, her ay maksimum 550 TL'ye kadar.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Garanti BBVA -> 1500 TL + 750 TL -> Ref Kodu: WUPY58OL

1) Müşteri olun.

2) Ayarlardan referans kodunu girin.

3) Paracard banka kartına başvurun.

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 1500 TL bonus puan kazanacaksınız, ben de 750 TL göndereceğim.

Not: Öğrenciyseniz kredi kartı ile 1000 TL harcamaya 3000 TL bonus kampanyası var.

Yapı Kredi -> 600 TL + 300 TL -> Ref Kodu: 14KMOZTK

1) Davet koduyla müşteri olun.

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 100 TL puan kazanacaksınız.

2) Kredi kartıyla 500 TL harcama yapın yada 1 adet otomatik ödeme talimatı verin. (İkisinden birini seçebilirsiniz.)

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 500 TL puan daha kazanacaksınız. Ek olarak ben de 300 TL geri ödeme yapacağım.

Akbank (Talimat Şart)-> 0 TL + 0 TL -> Ref Kodu: 100010012289541

2) 1 adet otomatik ödeme talimatı verin.

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız, sadece davet eden kişi ödül kazanır.

3) Yakınınızı davet edin.

4) Yakınınız 1 adet otomatik ödeme talimatı versin.

Ödül: Yakınını davet eden kişi 750 TL puan kazanır.

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası: https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3614/eylulde-fatura-talimatlarina-250-tl-chip-para

İş Bankası -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: J4J5M0C0

1) Davet koduyla müşteri olun. (Davet kodu bölümü çıkmadıysa müşteri olduktan sonra ayarlardan davet kodunu girin.)

2) Banka kartına başvurun.

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 500 TL puan kazanacaksınız, aynı şekilde başkalarını da davet edebilirsiniz.

Odeabank (+50K Bakiye Şart) -> 0 TL + 1000 TL -> Ref Kodu: XHEF538A

2) 30 gün boyunca varlık bakiyenizde ortalama 50 000 TL bulundurun.

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız 1000 TL geri ödeme yapıyorum.

Varlık Bakiyesi: Vadeli ve vadesiz mevduat, Yatırım fonları , Hisse senedi , Tahvil , Eurobond, Bono

Albaraka -> 250 TL + 100 TL -> Ref Kodu: 4SVNMOXV

1) Müşteri olun.

2) Ayarlardan davet kodunu girin.

Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız 100 TL geri ödeme yapıyorum. (Ödül ertesi sabah bana yatıyor, yattığı gibi ödemeyi yapıyorum.)

Ek: Kredi kartına başvurursanız banka tarafından 250 TL puan kazanacaksınız.

Getir Finans -> 300 TL + 0 TL -> Ref Kodu: GPNDQEW 

1) Ref kodu ile müşteri ol.
Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 300 TL getirpara kazanacaksınız.

Ödeme Kanıtları:

Merhaba, bankalarda kullanmadığım birçok indirim kodu var, ücretsiz olarak buraya paylaşmak istiyorum.

Kullandığınız kodları belirtirseniz sevinirim, kullanılmışları konudan kaldırıyorum.

Konuda olmayan istek indirim kodlarını yorumlardan iletebilirsiniz, elimde varsa konuya ekleyebilirim.

✅ İndirim Kodları ✅

Karaca Home için indirim kodu: H300TMJZ (3000 TL üstüne 300 TL)

Hepsiburada Macbook indirim kodu: HB97KUEH95 (2000 TL indirim)

Tiktak 750 puan: VDFDQDLN

Sportive 300 TL indirim: SPRTVA23E9984

Taç indirim kodu: TAC00BD8 (2000 TL üzerine 300 TL indirim)

Defacto indirim kodu: VDF6M39E2 (2500 TL'ye 500 TL indirim)

Boyner indirim kodu: 4U4TWJ826 (3500 TL'ye 500 TL indirim)

Kiğılı indirim kodu: KGLV365F82D81 (3000 TL'ye 300 TL indirim)

Tiktak 800 TL indirim: 1030TIKTAK8

Little Caesars Pizza %15 indirim: 88TT9MJ9AR

Tiktak puan: AKBF9ITN

✅ Yeni Kodlar Eklenecektir ✅

Bu konu ve yorumlardaki hiçbir şey yatırım tavsiyesi değildir. Borsa/Banka/Platform şartları değiştirirse sorumluluk kabul etmiyorum. Yanlışlık olmaması adına platforma kayıt olmadan önce etkinlikleri ve kurallarını linklerden kontrol ediniz.