Copy - Paste Hizmeti :
Kopyala yapıştır hizmetimizi sunduğumuz herhangi bir alt yapı yoktur. İster haber ister blog ister forum siteleri ile çalışıyoruz. Videolu, videosuz fiyatlarımız değişmektedir. Kopyala yapıştır işlemleri istenilirse zamana yayılarak sunulabiliyor.

Hizmet 2 gün içerisinde teslim edilir.

100 Konu - 10 TL
200 Konu - 20 TL
300 Konu - 30 TL ve katları...



Spin Makale Hizmeti :
Spinleme; makale içindeki kelimeleri sistemdeki eş anlamlı kelimeler ile değiştirerek özgünlük oranını arttırır. Bizde kullandığımız premium sistem ile %40 ve üzeri özgünlük ile makale hizmeti veriyoruz.

Hizmet 2 gün içerisinde teslim edilir.

50 Konu - 20 TL
100 Konu - 25 TL
200 Konu - 30 TL
300 Konu - 40 tl ve katları.



Yorum Hizmeti :
Google'nin yeni güncellemelerinde yaptığı yenilik ile web sitelerin üstlere çıkmasını sağlayan en önemli unsurun güncellik, güncelliği sağlayacak unsurun ise yorum olduğunu açıkladı. Bizde sizler için her gün sitenize Alexa üzerinden giriş yaparak yeni eklediğiniz yazıya yorum yapıyoruz hemde 1 ay boyunca. Ayrıca web sitenizde 30 dakika sayfalarda dolaşılır.

30 Gün Boyunca Hergün 1 Yorum Toplam 30 Yorum - 20 TL ( 60+ Kelimelik )



Film Ekleme Hizmeti :
Anlaştığımız arkadaşların sitelerine film eklerken büyük özen gösteriyoruz. İmdb puanı, yönetmen, oyuncular ve diğer bilgiler girilerek izleyicileri bilgilendiriyoruz. iFrame kodu ile eklediğimiz için reklam olma şansı vardır. Ayrıca 100 kelimelik makale eklenir ve %40 özgünlük garantisi verilir.

1 Film - 1 TL
10 Film - 10 TL
20 Film - 20 TL ve katları.



Küçük Seo Hizmeti :
Sitenizin backlink ağını bizimle kurmaya başlayın, siz kazanın.

PR8 .Edu Tanıtım Yazısı
2 Blogger Tanıtım Yazısı
2 Wordpress Tanıtım Yazısı
1 Twitter Paylaşım
1 Linkedin Paylaşım
1 Google+ Paylaşım
3 .Gov Yorum Backlink
3 .Edu Yorum Backlink

Bu Paket Sadece - 10 TL



MyBB Kurulum ve Ayar İşleri :
Web sitenize önce MyBB kurulumu yapılır, kategoriler açılır ve tüm seo ayarları yapılır. Özel eklentiler ve tema işlemleride yapıldıktan sonra web siteniz teslim edilir.

Yukarıdaki İşlemlerin Tamamı - 20 TL



Wordpress Kurulum ve Ayar İşleri :
Web sitenize önce en güncel Türkçe Wordpress kurulumu yapılır ve daha sonra tema kurulumunuz yapar. Herhangi bir temanız yoksa sektöre en uygun tema seçilir ve kurulur. Tüm menüler, sayfalar ve özel eklentiler kurularak siteniz teslim edilir.

Yukarıdaki İşlemlerin Tamamı - 20 TL



Sosyal Medya İçerik Editörlük Hizmeti :
Facebook, Twitter veya İnstagram hesaplarınızın birisine günde 4 adet post gönderilir. Eğlence ve benzer sayfalar için 3 resim 1 video olarak yapılandırılmıştır. Kurumsal siteler için ise hesaplarında hizmetlerinin görselleri belirlenen zamanda paylaşılır.

Yukarıdaki İşlemlerin Tamamı - 50 TL



İnstagram Paneli Kurulumu :
Günümüzde en önemli reklam alanı haline gelen instagramda sizinde panelinizin olması nasıl ? Panele user kasarak user satışı yapabilirsiniz. Detaylar için pm değil lütfen skypeden iletişime geçiniz.

Ücreti : 60 TL



Domain Öneri Hizmeti :
Bir firmanın veya bireysel sitelerin gelişebilmesini sağlamak için en önemli unsurlardan birisi domain seçimidir. Domain önerisi yaparken önce sektörünüz araştırılır, rakip firmalar araştırılır ve size 3 adet boştaki domain sunulur. İsteğe göre +30 TL karşılığında kayıt yaptırılır hesaplara transfer ettirilir.

Ücreti : 10 TL




Skype : myhadron