Merhaba, bir web sitesi kurmak istiyorsunuz hangi tür web siteleri kazandırır veya ne tür siteler çok hit alır google' nin sevdiği siteler nasıldır bunlarla alakalı sizlere hizmet veriyoruz veya benim bir web sitem var benim zamanım olmuyor veya ben anlamam bunlardan biri yönetsin zamanı gelince ben paramı alayim bu sitelerden gibi düşünen müşterilerimize BÜYÜK FIRSAT !!
WEB SİTESİ KURMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN
- Hangi Tür Kategori ile başlayacağımızı ayarlıyoruz illegal veya legal siteler olarak hangisini seçerseniz
- Kategori ile alakalı en çok ziyaretçi veren anahtar kelime(ler) hakkında kaliteli bir analiz yapılacaktır ve domain seçimi yapılacaktır buna göre
- Ardından Hemen wordpress veya blogger paravan bloglar açılacaktır adeti siz belirleyeceksiniz.
- Web sitenizin alt yapısını belirleyeceksiniz ( myBB, Wordpress, Blogger, SMF, Vbulletin ve diğerleri )
- Tema Yüklemesi ve Editlemesi Yapılacaktır
- Gerekli Eklentiler veya Botlar Kurulacaktır.
- Google, Bing, Yandex Webmaster Kayıtları Yapılacaktır
- Belirli bir zaman çalışmamız sürüyorsa Adsense Kayıt + Reklam Yerleşimi yaplacaktır.
- Sosyal Medya Hesapları Açılacaktır.
- Makale veya Konu girişi yapılacaktır ( ek ücret alınmaktadır sayıyı siz belirlemektesiniz )
- Organik Hit Belirlenen Anahtar Kelime Üzerinden Gönderim ( 100 Tekil Hit Organik 5 TL'dir. )
Benim Web Sitem var diyosanızda yukarıdan size lazım olmayanları çıkartıp ayrı bir ücret belirlenecektir.
FİYATLARDA %20 İndirim Olacaktır..
İLETİŞİM
ÖZEL MESAJ
Referanslar için benimle iletişime geçebilirsiniz bu işi ***, webmastersitesi, ytpara ve wmaraci'da yapmaktayım.