lostyazilim
tr.link

Wordpress Optimizasyon Yaptırılıcakdır

5 Mesajlar 842 Okunma
lstbozum
tr.link

Emlakdanismani Emlakdanismani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Bilişim ve İnternet
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 12, (%100)
Merhabalar arkadaşlar evden eve nakliyat sitemize içerik eklenicek yardımcı olan arkadaşlara 10 sitede footer backlink eklenicekdir 3 aylık siteler pr 4 3 2 1 İlgilenenler pm atarlar dönüş yapılıcakdır

Ek Olarak: Konumuz güncel ilgilenenler pm lütfen

Kayseri emlak
wmaraci
reklam

FilmlerBizden FilmlerBizden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek SERBEST MESLEK
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 263 / 82
  • Ticaret 2, (%100)
eğer wp optimizasyon diye birşey şayet varsa herkes yapamıyor demektir. yani 1k olan hitiniz optimizasyon sonunda 70 e kadar düşebilir ki iki kez başıma geldi ve optimizasyon işinin yalan olduğuna inandım. Şunu da ilave edeyim; size optimizasyon sonrası makale alın, backlink alın vs diyecekler ve 3-5 eklenti ekleyip optimizasyon tamamdır diyecekler. bu eklentileri internetten araştırıp kendinizde yapabilirsiniz.

Berkay Berkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Wordpress Geliştirici
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1863
  • Beğeniler 90 / 337
  • Ticaret 27, (%100)

FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

eğer wp optimizasyon diye birşey şayet varsa herkes yapamıyor demektir. yani 1k olan hitiniz optimizasyon sonunda 70 e kadar düşebilir ki iki kez başıma geldi ve optimizasyon işinin yalan olduğuna inandım. Şunu da ilave edeyim; size optimizasyon sonrası makale alın, backlink alın vs diyecekler ve 3-5 eklenti ekleyip optimizasyon tamamdır diyecekler. bu eklentileri internetten araştırıp kendinizde yapabilirsiniz.

Wordpress optimizasyonunu yapan çok, hakkını veren neredeyse hiç yok.Bu alanda benim tanıdığım bir elin 5 parmağını geçmeyecek sayıda kişi hakkıyla bu işi yapıyordu.Ayrıca konuda anlamadığım wordpress optimizasyon yapılacak denmiş, konu içeriğinde yazı girilecek demişsiniz ?

FilmlerBizden FilmlerBizden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek SERBEST MESLEK
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 263 / 82
  • Ticaret 2, (%100)
üstad optimizasyon yapıyorum diyerek bana link al, tanıtım yazısı al, onu al bunu al diyecekse zaten o iş yalandır. Naçizane tavsiyem wp optimizasyon, hit çalışması yaptıracakların ilk sorusu bu olmalı. "link, yazı vs.. al diyecek misin? ilave ücret gerektiren birşey yapmamız gerekecek mi?" bu soruya cevap evet ise gerçekten o kişilerden uzak durulmalı. Ama gerçekten durulmalı. Şimdi birisi çıkıp linksiz olmaz onsuz olmaz diyecek. Kesin diyecek. O zaman herşeyi kendi yapıp teslim edecek.

wmaraci
wmaraci

Emlakdanismani Emlakdanismani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Bilişim ve İnternet
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 12, (%100)
sitemizin line ihtiyacı yok zaten Çalışmaları ben kendim Yapıcam benim istediğim sadece gerekli eklentileri yükleyip sitenin link yapısını düzenleyip bir kaç içerik girilmesidir Sonuçda Nakliyat sitesi ben Yaparım ben içerik eklerim diyenler Var ise söylediğim gibi 10 adet sitede 3 aylık footer backlinikini yayınlıcam

Kayseri emlak
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al