-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eğer wp optimizasyon diye birşey şayet varsa herkes yapamıyor demektir. yani 1k olan hitiniz optimizasyon sonunda 70 e kadar düşebilir ki iki kez başıma geldi ve optimizasyon işinin yalan olduğuna inandım. Şunu da ilave edeyim; size optimizasyon sonrası makale alın, backlink alın vs diyecekler ve 3-5 eklenti ekleyip optimizasyon tamamdır diyecekler. bu eklentileri internetten araştırıp kendinizde yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
üstad optimizasyon yapıyorum diyerek bana link al, tanıtım yazısı al, onu al bunu al diyecekse zaten o iş yalandır. Naçizane tavsiyem wp optimizasyon, hit çalışması yaptıracakların ilk sorusu bu olmalı. "link, yazı vs.. al diyecek misin? ilave ücret gerektiren birşey yapmamız gerekecek mi?" bu soruya cevap evet ise gerçekten o kişilerden uzak durulmalı. Ama gerçekten durulmalı. Şimdi birisi çıkıp linksiz olmaz onsuz olmaz diyecek. Kesin diyecek. O zaman herşeyi kendi yapıp teslim edecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Bilişim ve İnternet
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sitemizin line ihtiyacı yok zaten Çalışmaları ben kendim Yapıcam benim istediğim sadece gerekli eklentileri yükleyip sitenin link yapısını düzenleyip bir kaç içerik girilmesidir Sonuçda Nakliyat sitesi ben Yaparım ben içerik eklerim diyenler Var ise söylediğim gibi 10 adet sitede 3 aylık footer backlinikini yayınlıcam
Kayseri emlak